Taksista umro usred ORGIJA od infarkta: Popio 5 vijagri, a onda je PRVI put doživeo nešto od 2 devojke

Nije znao od uzbuđenja šta ga je je odjednom snašlo

Foto: swingershelp.com/Printscreen

Tajlanđanin Kun Tep (44) preminuo je od infarkta na orgijama u Samun Prakat provinciji koje je sa prijateljima tradicionalno održavao svakog prvog vikenda u mesecu.

Tep je preminuo od zastoja rada srca, a on je nastao kao posledica konzumacija tableta “vijagra”, litara alkohola, ekstazija i kokaina.

Taksistu sa Tajlanda su beživotnog našli prijatelji u jednoj od soba koje su uvek iznajmljivali u motelu. Da mu nije dobro prijavile su dve devojke koje su bile s njim u sobi. Prijatelji su ga zatekli sa penom u ustima i modrim licem.

“Devojke su nam rekle da im se pohvalio kako je popio te večeri čak 5 vijagri i koristio je specijalnu kremu koja dodatno poboljšava erekciju. Rekle su i da je bio van sebe od uzbuđenja, kao i da se tresao što će naizmenično sa obe imati analni seks što nikada pre nije uradio sa 2 odjednom”, ispričao je jedan od prijatelja.

Nakon obdukcije potvrđeno je da je kod Kuna Tepa nastao zastoj rada srca, kao i da je isključivi krivac smrti bila fatalna kombinacija vijagre sa alkoholom i drogom.

Ivana otkrila da je DEVICA i javno tražila nekog za PRVI put: Odabrala pravog, pa doživela šok života

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar