“Kad se skinuo, ZANEMELA sam”: Profesorka Alisa 30 puta SPAVALA sa dečakom (14), jedva su ih razdvojili

Bila je opčinjena njegovim izgledom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/Allyssa Elizabeth Gustafson

Alisa Gustafson (24), profesorka iz škole u Ilinoju proglašena je krivom za nedozvoljen seksualni odnos sa maloletnikom i narednih godinu i po dana provešće sigurno u zatvoru.

Odbrana trenutno pokušava da je oslobodi, odnosno prebaci iz ćelije na slobodu kako bi kaznu odrađivala negde u društveno-korisnom radu.

Alisa je privedena posle anonimne prijave da u automobilu nedaleko od parkinga škole u Urbani vodi ljubav sa 14-godišnjim đakom čiji je identitet sakriven od javnosti.

Policija je imala pune ruke posla da Alisu odvoji od dečaka. Plakala je za njim, slala mu poljupce i govorila da će ponovo biti zajedno čim se sva “zbrka” završi.

Ovakve i slične slike majka dečaka pronašla je u njegovom telefonu, Foto: Facebook printscreen/Allyssa Elizabeth Gustafson

Nedoličnu vezu sa đakom ova profesorka engleskog započela je u martu 2019. godine kada je đaka primetila na časovima fizičkog. Tada mu je, prema sopstvenom priznanju u holu škole dva puta rekla da izgleda daleko starije i muževnije od svojih vršnjaka.

“Nisam mogla protiv svojih osećanja. Kada se prvi put skinuo na času, bila sam na tribinama sa koleginicom. Zanemela sam koliko mi je bio lep i zgodan”, priznala je profesorka.

Tada je rešila da ga zavede, pa makar po cenu otkaza. I uspela je u tome. Više od 30 puta imali su seksualni odnos a puno puta “nisu išli do kraja” u kolima, već su se samo dodirivali.

Grešku je Alisa napravila kada je počela sa đakom da ostvaruje prepiske preko Fejsbuka i Snepčeta, gde mu je slala svoje gole slike iz kupatila. Slike je jednom slučajno na stolu u telefonu videla dečakova majka.

“Verovala sam da se radi o nekoj vršnjakinji i nisam odmah reagovala. Pitala sam ga, ni on nije priznao odmah da je profesorka”, rekla je dečakova majka posle hapšenja Alise.

Zovu je NOĆNA MORA! Ovo je učiteljica koja je NAPASTVOVALA đaka u školi, cela priča je jeziva



Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (42)

  1. Ta još može da se trese. Ja redovno tresem prijateljicu od 65 godina. Već se redovno kokamo 20 godina a ona je starija od mene 16 godina. Seks man je ludački kao prvog dana kad smo se bocnuli.

    Odgovori

Ostavite komentar