Moja devojka je prostitutka i snima porniće, ali to mi ne smeta, a od nje sam tražio samo JEDNU stvar

U vezi su već 11 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/halayalex

Kada Kristal preko zajedničkog prijatelja upoznala muškarca iz svojih snova, bila je uplašena kako će on reagovati kada čuje da ona godinama radi kao poslovna pratnja i još usput snima porno filmove.

Međutim, ispostavilo se da je njen dečko veoma tolerantan i njih dvoje su zajedno već 11 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Na početku sam bio prilično neodlučan, ali ako ona želi da radi kao poslovna pratnja, ja je podržavam 100 odsto”, izjavio je muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

“Ja ću je uvek podržavati, i ako je ona srećna, i ja sam srećan. Od nje sam tražio samo jednu stvar, a to je da bude sigurna. To mi je najvažnije. Mislim da je njen posao sjajan, ona ga voli i to je najvažnije”, kaže on.

Foto: Freepik/ halayalex

Ipak, muškarac priznaje da ni posle toliko godina nije svojoj porodici i prijateljima rekao čime se Kristal bavi.

“Mi ne živimo u istom gradu sa njima i mislim da se to ne tiče bilo koga osim Kristal. Znam da je njena majka i sestra podržavaju, a ostatak familije uopšte ne  priča o tome”.

Kristal smatra da nije lako biti u vezi sa prostitutkom.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Da sam singl, verovatno bih bila u vezi sa nekim iz moje industrije, jer znam koliko je muškarcima teško da prihvate moj posao. Međutim, ja sam uspela da nađem muškarca kojeg je vredno čuvati. On je širokih shvatanja i skroz je iskren sa mnom, a ispostavilo se i da je njegova bivša devojka takođe bila prostitutka. On je zadovoljan sve dok sam srećna i dok vodim računa s kim se viđam”, objašnjava Kristal.

Njen dečko priznaje da postoje i prednosti posla kojim se ona bavi.

Foto: Freepik/lookstudio

“Sama određuje svoje radno vreme što je sjajno. Ja joj ne postavljam bilo kakve uslove, to je njen posao i ona najbolje zna šta i kako treba da radi”, navodi muškarac.

“Dugo se bavim poslovnom pratnjom, a pre karantina sam redovno snimala porniće. Obožavam svoj posao, a klijenti moraju da budu određenog godišta i bar donekle privlačni. Viđam se sa muškarcima između 30 i 45 godina starosti i imam dosta redovnih klijenata”, priča Kristal.

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Za kraj, ona tvrdi da nikada ne laže svoje klijente i da im, ako pitaju, kaže da ima dečka.

“Mislim da je poslovna pratnja sjajan posao i ne nameravam da prestanem da se bavim s tim”, zaključila je Kristal.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar