Ovo su NAJSNAŽNIJA DECA na svetu: Da li biste smeli da im izađete na crtu? (FOTO+VIDEO)

Ovi mališani su treniranje i fizičku spretnost pomerili na potpuno drugi nivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ arat.gym/ lyzabrooks

Kada pomislimo na decu, uglavnom nam na pamet prvo padne, da su maleni, nežni i vragolasti.

Ali, postoje i klinci koji su igranje u parku, zamenili teretanom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njihove transformacije su neverovatne, a snaga ostavlja bez teksta. Ova deca su izistinski superheroji.

Brodi Boven

Brodi ima samo 7 godina i već je fitnes senzacija. U stanju je da podigne 43 kilograma tegova. Ćerka je fitnes instruktorke, koja se našla na udaru ljudi, koji smatraju da ovako nešto nije prikladno za sedmogodišnju devojčicu.

Ipak, ni Brodi ni njena mama se ne obaziru. Na Instagramu ih prati 302 hiljade pratilaca, a devojčica je popularna od svoje pete godine. Savršeno je zdrava, a sve vežbe izvodi pod strogim nadzorom svoje mame.

Jang Jinlong

Kada smo bili mali, govorili su nam da jedemo povrće, da bi bili zdravi i snažni (sećate se svi Mornar Popaja?), ali Jin je potpuno pomerio granice, kad je u pitanju snaga.

Ima 7 godina, a već je u stanju da vuče automobile ili ponese teške džakove sa brašnom, a da se i ne oznoji.

Ima već preko 50 kilograma i ne pokazuje znake da će prestati da raste. Bez problema može da ponese svog oca koji je težak preko 90 kilograma, a u Kini je senzacija već godinama.

Lisa Bruk Mozier

Desetogodišnjakinja iz Džordžije, ostaviće vas bez teksta, najpre svojom snažnom građom i siklesanim trbušnjacima. Počela je da trenira gimnastiku sa 4 godine, ali je brzo prešla na vežbe snage koje joj se daleko više dopadaju.

Njeni roditelji su često bili na udaru kritika zbog, gotovo ekstremnog bavljenja sporta njihove ćerke, ali malu Lisu, ništa nije moglo pokolebati. Na Instagramu je prati preko 60 hiljada ljudi, a ona kaže da će nastaviti da se bavi bodibildingom sve dok joj to bude pričinjavalo zadovoljstvo.

Arat Hoseini

 

View this post on Instagram

 

Football ⚽️

A post shared by Arat Hosseini (@arat.gym) on

Na prvi pogled, verujemo da ćete pomisliti da je u pitanju Fotošop ili neki drugi program za editovanje, ali, oči vas ne varaju, a dečak na fotografiji ima svega 6 godina i da, zaista izgleda tako.

Njegov otac ga je u svet sporta uveo kad je imao svega 9 meseci. A mališan je sjajan ne samo u gimnastici, već i u fudbalu. Na instagramu ga prati preko 4 miliona ljudi, a svaki njegov post je propraćen sa oduševljenjem.

Evnika Sadvakas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evnika Saadvakass (@evnika_saadvakass) on

Možda će vas fotografija iznad prevariti da je u pitanju samo još jedna devojčica koja obožava sport, ali, dvanaestogodišnja devojčica iz Kazahstana je zapravo vrhunski bokser i moguće, jedna od najspretnijih i najboljih sportista. Njen otac joj je i trener, a Evnika trenira od svoje pete godine, 5 puta nedeljno.

Njen otac je otkrio njen talenat kada je imala svega 4 godine, kada je u minuti imala čak 47 udaraca o džak. Impresivno.

Bruklin Sitner

Bruklin ima svega 10 godina i već je crossfit šampion. Sa treninzima snage počela je sa svega 6 godina. Sada već diže više od 50 kilograma i trostruki je juniorski šampion.

Pogledajte još neke primere najsnažnije dece na svetu. Da li biste smeli da im izađete na crtu?

Pišite nam u komentarima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar