Panićeva majka iznela skandalozne tvrdnje o Nadeždi: Ona je Tomi flašom RAZBILA GLAVU!

Jasmina ne želi nikakav kontakt sa Nadeždom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ EmisijaPremijera

Toma Panić uveliko vara svoju nevenčanu suprugu pevačicu Nadeždu Biljić, u Zadruzi, sa Hrvaticom Paulom Hublin.

Zbog toga je Nadežda odlučila da napusti Tomu, ali i da ga tuži i pokuša da mu zabrani da vidi njihovog sina Longa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tomina majka Jasmina govorila je danas u emisiji “Premijera” o svemu ovome, pa otkrila kako se Nadežda navodno opohodila prema njoj.

“Ja drhtim sada, ja se nikada nisam oglašavala u javnosti. Ja nisam javna ličnost, ja sam žena koja radi u kiosku. To su teške reči bile, nikada je nisam uvredila, niti uputila ružnu reč, ni njoj, ni njenoj majci. Sve ja razumem, ali je posle bilo pretnji od strane njene majke, ja sam nju blokirala, kraj, mislim da je to najbolje za mene. Sve vreme provedeno tamo sam bila šikanirana, znam kako sam se osećala kod njih u kući tih dana. Kada sam krenula, počela je da me bocka, kao: “Mama brani sina”, meni su oči bile pune suza”, rekla je Jasmina.

Foto: Printscreen Youtube

“Najviše me je zabolelo to: “Zaljubljena je u svog sina”. Ja sam videla u stanu da ona mene mrzi, videla sam mržnju u očima, ja volim svoju decu, a ne samo mog sina. Čak sam razmišljala da je tužim, nisam zaslužila da mene neko gazi. Da oni nastave da žive zajedno, ja ću svom sinu poželeti svu sreću ovog sveta, samo s njom ne želim nikakav kontakt”, istakla je Jasmina.

“Neke stvari ja znam, imala sam njeno priznanje. Njena majka mi je rekla da obrišem tu poruku i žao mi je što sam obrisala tu poruku, to je bilo njeno priznanje. Ona je meni priznala, izvinila se, rekla da Toma ništa nije kriv. Kada su ušli u stan, ona je njemu flašom razbila glavu. Da bi ona sledeći put rekla: “Ne, to nije tako bilo, razbila se flaša, pa se staklo odbilo u glavu”. Ja sam rekla: “Nadežda, ti si meni to priznala u poruci”. Ona je zvala i mog drugog sina, kada je bilo i žao mi je što sam obrisala poruku”, istakla je Tomina majka.

Foto: Printscreen/ Youtube/ EmisijaPremijera

“Ona je rekla kako joj je Toma opalio šamar u trudnoći, moj drugi sin ju je pitao: “Nadežda, zašto?”, ona je tada rekla: “J*bala te majka”, moj sin je tada rekao: “Ja ne znam stvarno šta da kažem, jer je to naša majka”. Mnogo mi je teško što neću videti unuka, jer sam se za malog baš vezala, imam i slike njegove, on mi je peti unuk. Imam četiri unuke i njega. Šta da radim? Ja nisam kriva ni milimetar jedan. I moje okruženje je video prvih mesec dana da je Toma bio fin i to što je pričao sa Draganom, nije ništa strašno bilo. I za to sam bila napadnuta.”



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar