ŠOK

Nadežda Biljić optužila Tomu: UDARAO me je na slavi kod kuma, DROGIRAN je spavao sa prostitutkama!

Pevačica tvrdi da će tužiti Tomu i da mu neće dozvoliti da viđa dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Toma Panić i Nadežda Biljić, Foto: Printscreen/Youtube

Toma Panić, učesnik “Zadruge 4”, prevario je javno nevenčanu suprugu pevačicu Nadeždu Biljić, započevši emotivnu vezu u pomenutom rijalitiju sa Hrvaticom Paulom Hublin.

Toma tvrdi u rijalitiju da mu je veza sa Nadeždom bila paklena i da nije mogao da živi od njenih izliva ljubomore, kao i to da je bila slobodna u ponašanju sa drugim muškarcima. Pevačica, pak tvrdi, drugačije.

Toma otkrio kakvu je GOLGOTU prošao sa Nadeždom: Pričao sam ovde da je volim jer je to TRAŽILA od mene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se, navodno, uključila u lajv na Instagramu i iznela na njegov račun žestoke optužbe.

Foto: Printscreen Youtube

“Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok je drogiran spavao sa prostitutkama po splavovima, a ja sam nisko nosila dete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dve šamarčine, jer me je neki gost gledao”, ispričala je Biljićeva navodno u snimku, piše “Informer”.

Nadežda je imala buran raskid i sa OVIM sportistom: Dopisivao se sa igračicom dok je ona LEŽALA u krevetu

Ona je, kako se navodi, dodala da je Toma bio bolesno ljubomoran:

“Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je proveravao mobilni telefon”.

Foto: Printscreen Instagram

Nadežda, koja sa Tomom ima sina Longa, rekla je i da je angažovala advokata, te da će se sa Panićem obračunati na sudu.

“Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici! Uzeću mu sav novac koji zaradi u “Zadruzi”! A što se tiče deteta, javno obećavam da ga nikad više neće videti! To je moje dete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku. Tominu majku baš briga za njega! Moja mama je digla kredit da bi on platio neku kaznu i da ne bi otišao u zatvor! Brat mu je kriminalac na baterije, ne želim da takvi ljudi odgajaju Longa. Jedino mu je otac korektan čovek. Ma, oteraću ja Tomu u zatvor, znam svašta o njemu”, rekla je, navodno, Nadežda.

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar