Zbog njegove odluke PLAKALA je danima: Rada otkrila koji HIT album nije snimila samo zbog Saše Popovića

Ovo pevačica dugo nije mogla da prihvati, a on je ubrzo shvatio da je pogreio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/A.Nalbantjan

Pevačica Radmila Manojlović otkrila je da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Naime, dok je još Saša odlučivao o pesmama koje će snimiti Zvezde Granda, a među kojima je bila i Rada, on je presudio da album “Dobrodošao u klub”, koji je nešto kasnije izdala Severina, ne padne njoj u šake.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga”, pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

foto:E-stock/M.Rafailovic

“Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio”, otkrila je Rada.

Rada Manojlović otkrila zašto je bila u medijskoj ilegali čak tri meseca: Izuzetno teško sam TO PODNELA

“Rekao je: “Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar