TUŽNO

Rada nakon tri meseca progovorila o tragediji koja je zadesila: Dozvolila sam sebi da TUGUJEM…

Skrhana bolom nakon gubitka člana porodice...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Pevačica Radmila Manojlović još kao tinejdžerka ostala je bez majke, nakon čega je njenu ulogu preuzela baka, majkina majka. Rada je bila veoma vezana za baku, međutim, ona je preminula pre tri meseca…

Lepa i uspešna pevačica tek je sada o ovome progovorila za medije, rekavši da je od tada nezainteresovana za dešavanja oko sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Evo, sada ću prvi put javno da kažem da sam pre tri meseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila veoma vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za dešavanja oko mene. Verujte mi da sam se od dana kada mi je nana preminula povukla u neke svoje misli, da me više ništa ne zanima”, rekla je Rada.

foto:E-stock

“Sada živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubedim sebe da se ništa od toga nije desilo. Meni je bilo neophodno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Meni kad je mama umrla, ja sam nekoliko dana nakon sahrane otišla da pevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, jer sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vreme da pustim sebe da bolujem, nisam više mogla da budem Rada robot” kazala je Manojlovićeva za “Star”.

Rada Manojlović se EMOTIVNOM porukom oprostila od Isidore Bjelice: Bože, molim te, ZAGRLI je… (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar