Zidan gubi konce: Benzema otežava, u timu VLADA NESLOGA, a Francuz odlučio da PONIŽAVA Jovića do kraja!

Poslednje mesto nakon dva kola u grupi B Lige šampiona zauzima najtrofejniji svetski klub i prvak Španije, Real Madrid

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Uprkos subotnjoj pobedi u El Klasiku protiv Barselone (3:1 na stadionu Kamp Nou), trener Zinedin Zidan očigledno nije uspeo da vrati stvari u red u timu madidskog giganta. Naprotiv, pokazao je to remi u Menhengladbahu, gde je Real uspeo da osvoji bod, iako je do 87. minuta gubio sa 2:0.

Iako je golom tri minuta pre kraja Karim Benzema dao nadu, koju je u bod pretvorio Kazemiro pogotkom u sudijskoj nadoknadi, o francuskom napadaču se ne priča zbog toga što je pokrenuo ekipu. Francuz je, naime, u žižu svetske javnosti dospeo zbog poruke klupskom kolegi i zemljaku Ferlanu Mendiju u tunelu prilikom izlaska pred početak drugog poluvremena, dok su Madriđani gubili 1:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Brate, jednostavno mu ne daj loptu. Kunem se u majku da on igra protiv nas..”, to je televizija RMC objavila zahvaljujući ljudima koji čitaju reči sa usana.

Benzema je potom rukom prekrio lice i dalji tok razgovara bilo je nemoguće dešifrovati.

Iako Benzema nije pomenuo ime igrača, podatak da Brazilcu Žunioru Vinisijusu Mendi nije u drugom poluvremenu za 25 minuta uputio nijedan pas, jasno govori u prilog činjenici da su se reči 32-godišnjeg napadača odnosile na 12 godina mlađeg brazilskog talenta. Vinisijus je iz igre izašao u 70. minutu.

Vinisijus jeste odigrao ispod očekivnja, ali je i Mendi taj koji je omogućio Markusu Tiramu, napadaču Borusije Menhengladbah, da kod drugog pogotka izbegne ofsajd. Mendi je, ipak, bio van terena neuporedivo oprezniji od Benzeme i ne zna se šta je odgovorio sjajnom napadaču, pošto je odmah prekrio usne rukama.

Razgovor Benzeme i Mendija, međutim, upućuje na činjenicu da je atmosfera u svlačionici Reala izuzetno napregnuta. To je, uostalom, i drugi slučaj u poslednjih sedam dana da su igrači izražavali nezadovoljstvo. Najpre je Isko pred početak El Klasika uhvaćen kamerama i mikrofonima programa “El Partidazo de Movistar”.

0 pasova uputio je Benzema Vinisijusu u drugom poluvremenu, nakon razgovora s Mendijem u kojem ga je savjetovao da Brazilcu više ne dodaje loptu. U prvom dijelu Benzema je dodao tri lopte saigraču iz napada.

“Ako mora da me zameni, zameniće me do 50. ili 60. minutu, ponekad i na poluvremenu. Ako mora da me ubaci, ubaciće me u 80. minutu”, rekao je Isko Marselu, koji se nasmejao na tu opasku.

Osim španskog i brazilskog reprezentativca, tu su bili i Luka Modrić, Luka Jović, Lukas Vaskes i Eder Militao, ali se oni nisu uključivali u razgovor.

Zidan je za reči Iska našao opravdanje kao normalnu rekaciju i ambiciju jednog odličnog fudbalera, a sada se javnost pita koje će korake preduzeti protiv sunarodnika Benzeme, koji je uz kapitena Serhia Ramosa i najzaslužniji za osvojeno prvenstvo Španije prethodne sezone, a već je i legenda “kraljevskog kluba”, čiji dres nosi 13 godina i sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona.

U svakom slučaju, Real je već pod velikim pritiskom zbog samo boda osvojenog u prva dva kola, čime je doveden u pitanje plasman u drugu fazu, a sledi dvomeč s Interom. Ovakvi detalji koji “cure” iz svlačionice, definitivno ne olakšavaju stvari.

Svim problemima ni ide ni u prilog pisanje Marke.

Po njihovim tvrdnjama Zinedin Zidan odlučio je da maksimalno ponizi Luku Jovića i tako ga natera da u januaru promeni klub.

Priča Zidana od pre nekoliko nedelja da veruje u Jovića i da računa na njega, posle ovoga pada u vodu.

Kao dokaz da je francuski trener minimizirao i onako nebitan značaj Luke Jovića za Realov tim, apostrofiran je duel Reala protiv Borusije iz Mehengladbaha. Šampion Španije je jurio dva gola zaostatka u drugom poluvremenu, a Zidan se nije odlučio da Jovića pošalje čak ni na zagrevanje.

Bahati Ronaldo nosi sat od 800.000 evra dok pljuje MIZERNO PLAĆENE zdravstvene radnike i mrtve! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar