BEDNIJE NE MOŽE!

Bahati Ronaldo nosi sat od 800.000 evra dok pljuje MIZERNO PLAĆENE zdravstvene radnike i mrtve! (FOTO)

Svet se čudi sramnom postupku Kristijana Ronalda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twiter/@Cristiano

Kristijano Ronaldo je bio besan što nije mogao da igra protiv Barselone u drugom kolu Lige šampiona.

Utakmica se igrala sinoć u Torinu (Barsa je dobila 2:0), a Portugalac nije mogao da pomogne svojoj ekipi protiv Mesija i društva jer je pozitivan na koronavirus.

Ronaldo je tokom reprezentativne pauze odradio test na koronavirus i bio je pozitivan, a pre nekoliko dana je uradio još jedan i ponovno je dobio isti rezultat.

Portugalac se testirao i 24 sata uoči utakmice sa Barsom i test je opet bio pozitivan pa se Ronaldo odlučio da oglasi na Instagramu iz izolacije.

Ronaldo je objavio fotografiju i poručio da se “oseća dobro i zdravo” i dao podršku Juventusu, a onda je posle nekog vremena u komentaru na vlastitu objavu napisao: PCR test je sr*nje!

Na ovaj komentar Ronalda reagovao je i italijanski lekar Roberto Burioni i ismejao Portugalca.

“Dobrodošlica kolegi Kristijanu Ronaldu u našu grupu virusologa. Dobro ćeš nam doći u sledećoj utakmici protiv oftalmologa”, poručio je cinično Burioni.

Podsetimo, pozitivan nalaz mu je otkriven uoči utakmice Portugala protiv Švedske, nakon čega je prvo posebnim avionom prebačen u Torino, te je završio u samoizolaciji iz koje se rugao celom svetu jer je objavljivao slike kako se kupa i uživa pored bazena. On je za meč reprezentacije pobegao iz Juventusovog hotela, takođe misleći da je “najpametniji” i da njemu korona ne može ništa, zbog čega je usledila istraga italijanskih vlasti koja još traje,  jer je prekršio protokole koji važe za fudbalere.

Međutim, izgleda da njegovom bahatom ponašanju nema kraja.

Ovaj “sportista od milijardu evra” fotografijama na društvenim profilima omalovažava celu zdravstvenu struku koja se sa pandemijom koronavirusa bori od početka godine.

Naučnici, doktori, medicinske sestre i ostali zdravstveni radnici svakim danom daju poslednje atome snage ne bi li suzbili pandemiju, a uz to dodajte da su njhovi napori da spasu što više života izuzetno slabo plaćeni.

Obolelih je do sada 45.039.277 osoba od kojih je preminulo 1.182.573, a ovom svetskom “ludilu” se još ne nadzire kraj.

Srž problema je što je Ronaldo kritikovao testove uz fotografiju na kojoj nosi izuzetno skupoceni sat:

Foto: Printscreen/youtube/Watch Authority

U pitanju je  Hublot “Masterpiece MP-09 Tourbillon Bi-Axis” sa dijamantima koji košta 800.000 dolara, a u svojoj kolekciji satova poseduje i skuplje satove od navedenog.

Tokom prvog talasa koronavirusa španska naučnica prokomentarisala je borbu oko pronalska leka za koronavirus.

“Fudbalerima dajete milion evra mesečno, a biološkim naučnicima 1.800 evra i sada tražite kako da izlečite koranavirus. Idite kod Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, oni će vam naći lek”, rekla je ona.

I večeras navija za Zvezdu? Bred Pit je već bio na Marakani i bodrio crveno-bele, a ovo ga je ODUŠEVILO!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ma koji sat od 800000 eura,.. to imas kod kineza za 5 euro! Ako narucis 1000 komada onda dobijes komad po ceni od 0,1euro... ali koji ce ti vrag,.. koja budala jos nosi sat u ovom veku???

    Odgovori

Ostavite komentar