STAJLING JE VAŽAN

Svi su danas gledali u njih u Skupštini! Pogledajte GALERIJU FOTOGRAFIJA najzgodnijih srpskih političarki

Plenile su svojom pojavom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Skupština Srbije danas bira novu Vladu Srbije, a mandatarka Ana Brnabić pročitala je svoj ekspoze u parlamentu i krenula je rasprava o imenima budućih ministara.

I dok čekamo da Vlada Srbije dobije istorijsku podršku u parlamentu, mnoge je zanimalo kako su i ko su najlepše obučene dame u parlamentu, kako poslanice, tako i ministarke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve oči su uprte u njihove odevne kombinacije, pa čak i u zaštitne maske.

Darija došla u Skupštinu u uskim pantalonama, a onda joj se otkopčala košulja! Svi gledali u nju (FOTO)

Sve je privukao dekolte Marije Obradović, uske pantalone dr Darije Kisić Tepavčević, izuzetan stajling Irene Vujović, maska Tatjane Matić, a pogledajte još slika dama koje su danas plenile u parlamentu mamile poglede, ali i uzdahe.

Pogledajte šta su fotoreporteri Objektiva uslikali u parlamentu, a vaš stav o stajlinzima dama u Skupštini recite nam u omentarima:

I još fotografija:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Duznost politicara i politicarki nije da reklamiraju skupocenu odecu, obucu, nakit, torbice, satove, vec da budu mudri, pametni, radni, snalazljivi, pozrtvovani, istrajni, posteni, lukavi i pre svega patriote koji su za svoju domovinu spremni da umru. Uz to, treba da imaju i znanje za resor koj im je dodeljen, da imaju postovanje do onih koji ih placaju a ne da pariraju ispred kamera da bi izreklamirali naj modernije frizure, cipelice, narukvuce, ogrlice, satove, torbice, suknjice, bluzice....

    Odgovori
  2. Izaberite ih onda za mis ako vam je jedino stajling važan. Istina je da među prvima promovišete jednu Sanju Jefić, propalu glumicu i propalu pravnicu, koja je sreću potražila u poslaničkoj klupi da leči svoje komplekse. Pritom je promenila deset stranaka. Čime je ona kao vrhunska preletačica zadužila svoj grad ili svoju zemlju?!? U prošlom mandatu se proslavila samo po skupštinskim blamovima. O lepoti tek ne vredi diskutovati. No, to je slika i prilika ove propale zemlje.

    Odgovori

Ostavite komentar