OBJEKTIV SVE USLIKAO

Darija došla u Skupštinu u uskim pantalonama, a onda joj se otkopčala košulja! Svi gledali u nju (FOTO)

Dr Darija ostavila je sve bez daha svojom pojavom

Foto: Objketiv.rs/Stefan Kojić

Dr Darija Kisić Tepavčević došla je u Skupštinu Srbije kako bi bila inaugurisana za ministra za rad, zapošljavanje i boračka pitanja u Vladi.

Odmah po dolasku Darije svi pogledi su bili upereni u nju. Ona je naime u parlament došla u pratnji dvojice ministara Nikole Selakovića i Siniše Malog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njena odevna kombinacija odmah je svima zapala za oko, naime pojavila se u tzv biznis odevnoj kombinaciji, sa uskim pantalonama, belom košuljom i mamila je uzdahe.

Srbija dobija VLADU! Počelo čitanje EKSPOZEA, Dačić dočekao ministre na crvenom tepihu (FOTO) (VIDEO)

Uslikali smo doktorku Dariju, a čak smo i uslikali i više nego što smo smeli, jer se u jednom momentu doktorki i budućoj ministarki otkopčala košulja.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (16)

Ostavi komentar

  1. Darja je lepa zena, ali se malo ubucila za garderobu koju nosi, par cm sira garderoba bolje bi joj pristajala. Garderoba ne sme da steze telo i ne sme da landara oko tela ali mora da ima od 1- 3 cm luta sve zavisi od materijala. Ovako kako je sad Darja obucena izgleda kao da nosi garderobu koju je prerasla.

    Odgovori
  2. Iscaseni mozgovi, kakvi komentari??? Sramota!!! Darija treba da bude ponos svih Srba. Izuzetno pametna zena, sto je i pokazala u svojoj karijeri. Damije znati ko je vama dobar?

    Odgovori
  3. Zene sa velikim grudima ne bi trebalo da nose kosulje sa dugmadima jer uvek deluje da je otkopcana kosulja u stvari grudi vire…a i Darija ovu kosulju ne skida

    Odgovori

Ostavite komentar