Korona ne miruje ni u domovima za stare: Pogledajte koliko je zaraženih u ovim ustanovama

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1.084, a broj izlečenih zaposlenih u tim ustanovama je 432

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa kovid-19 kod 55 korisnika i 31 zaposlenog, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1.084, a broj izlečenih zaposlenih u tim ustanovama je 432.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prisustvo virusa potvrđeno je u Ustanovi za decu i mlade ”Sremčica”, Centru za porodični smeštaj i usvojenje, Gradskom Centru za socijalni rad, gerontološkim centrima Beograd – domovi “Bežanijska kosa” i “Karaburma”, Službi Pomoć u kući.

Kovid-19 je potvrđen i u Centru za socijalni rad u Vranju, Domu za decu i omladinu ”Vera Radivojević” u Beloj Crkvi, Gradskom Centru za socijalni rad u Beogradu – odeljenje Zvezdara.

Tačne KORONA BROJKE po gradovima: Virus nastavlja da hara Beogradom, u Kragujevcu dramatično

Virus je registrovan i u gerontološkim centrima u Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Novom Sadu – radnoj jedinici Dom Liman, kao i u domu za smeštaj starih lica u Prokuplju, domovima za smeštaj odraslih i starijih – ”Milidom lux” i ”Dživdžan” u Beogradu i ”Nanini konaci”u Zrenjaninu.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar