Majka uhvatila sina da vara devojku, pa ga TAJNO SLIKALA: On otkrio sve i jednim gestom je šokirao

Ni na kraj pameti mu nije bilo da ga, dok je u krevetu sa drugom, neko posmatra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Zanimljiva priča dolazi nam iz Indije.

Dvadesetšestogodišnji Amir Petal iz Utar Pradeša šokirao je svoju, preterano brižnu majku Ananju kada je prevario dugogodišnju devojku Niru.

Amir se već duže vreme gušio u vezi s Nirom koja je želela da je ozvaniče brakom, a on je hteo još malo da “poživi” pre toga. Umesto da pronađu kompromis Amir je upoznao drugu devojku koju je već posle nekoliko večeri doveo kući, piše DN Media.

Misleći da mu je majka Ananja kod prijateljice s kojom svako veče gleda omiljenu seriju, Amir se oslobodio u kući i prevario je Niru. Međutim, Ananja je bila tu, samo u drugoj kućici u kojoj brine o biljkama.

Lepa voditeljka šokirala sve: Marija bila u tajnoj vezi sa političarem, a onda mu PRETILA SMRĆU (VIDEO)

Ananja je namirisala prethodnih dana da je Amir možda neveran pa je uzela muževljevu prastaru kameru kako bi ga snimila sina i ucenila ga da posle bira – ili će ostati sa ljubavlju svog života, kako je ona gledala na Niru, ili će se rastati.

Narednog popodneva Amir i Nira su došli kući kod njega, a i Ananja je bila tu. Pustila im je snimak na televizoru, što ih je frapiralo. Amir je pocrveneo od stida, dok je Nira istrčala napolje i počela da plače. Međutim, posle nekoliko minuta oboje su se vratili u kuću i održali majci lekciju.

“Treba da te je sramota što si bila voajer i snimala me golog kako milujem drugu ženu. Sram te bilo!”, vikao je Amir, prenosi portal DN Media.

Zadavio ŠVALERKU kad je zapretila da će reći sve: Policajci se ZGRANULI šta je uradio pred njima (VIDEO)

Slično je rekla i Nira, bez obzira što je bila ljuta na dečka. Amir je u nastupu besa čak otišao do Ananjine kućice u dvorištu i uništio joj neke biljke, što ju je dotuklo.

Potom je došao i Amirov otac koji je stao na ženinu stranu, te su se njih dvojica čak dohvatili za gušu, pa je i policija morala da dolazi.

Epilog Ananjinog snimanja sina u seksu sa drugom devojkom bio je očekivan. Njegova veza sa Nirom je pukla, ali i veza majke i sina koji je posle nekoliko nedelja otišao od kuće i iznajmio stan u drugom gradu.

Kristinina 2 tajna FETIŠA zgrozila muškarce: Krala im nošene GAĆE, a tek šta im je tražila u krevetu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar