Kristinina 2 tajna FETIŠA zgrozila muškarce: Krala im nošene GAĆE, a tek šta im je tražila u krevetu

Neverovatno šta je posle još odnosila kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vkontakte/форум любви/Printscreen

Devojka po imenu Kristina, otkrila je na forumu ruske popularne društvene mreže Vkontakte, šta već 6 godina radi sa momcima.

U odeljku za fetiše, slobodnu “seksualnu volju i želju” i intimne tajne Kristina iz grada Tjumena je uz priloženu svoju fotografiju, opisala kako je muškarci doživljavaju zbog dve navike koje obožava da im radi.

Majka ćerku svaki dan LIŽE i masira: Perverzan odnos izluđuje muškarce, evo ŠTA traže od njih (FOTO)

“Prilikom prvog seksa, otkrila sam kod sebe da me pale muški znoj i mirisi sa njihove garderobe, a totalno uzbuđenje doživela sam kada sam osetila gaće na njima. Štaviše, počela sam prilikom uzbuđenja da zapažam da ako su im čiste, tek oprane gaće, ne doživljavam ništa, ali ako osetim da su nošene, doživim maltene orgazam”, napisala je Kristina.

Pošto su je neki muškarci pitali da li je to jedini fetiš koji ima, rekla je da je dugo verovala i da je voajerka, ali vremenom je otkrila da se radilo samo o jednom komšiji koji joj se sviđao, te da posmatranje drugih kradom nije ono što ju je palilo.

S druge strane, otkrila je nešto što je mnoge zaprepastilo – tražila je od SVIH svojih partnera da joj na poklon ostave šaku punu dlačica s njihovog tela.

“Ne znam zašto, ali jako sam uživala da odnesem kući te dlačice. Bilo da su ‘odozdo’ ili ispod pazuha ili sa njihovih prsa. Čak sam počela u torbici da nosim kutijicu u koju bih to stavljala posle susreta s njima. Poput trofeja”, napisala je Kristina.

Njena priča oko fetiša dobila je najviše komentara, a kada su je neki momci pitali da okači još neke fotografije, nije želela, već im je odgovorila da će im poslati u privatnim porukama ako se “pokažu” i “dokažu” prethodno da su vredni toga.

Dvostruki život policajke Sare: Danju lovila kriminalce, a noću BIČEVALA muškarce (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Mlada dama je moj tip? Ne smatram to nekim naročitim fetišom, već više normalnom pojavom kod ljubavnih parova. Sve žene sa kojima sam bio su naravno uživale u mirisu i ukusu mog tela, naročito moja bivša supruga. Sa druge strane, ja sam bukvalno lud za ženskim mirisom, da prosto ne bi mogao da mi se digne ako bi dama bila suviše namirisana i čista. Često sam tražio od supruge, kao i kasnije od ljubavnica da se ne tuširaju pre kreveta i da ne peru zube. Tako se bolje uživim u odnos sa damom i imam mnogo jači orgazam tokom seksa. Od početka braka mi je supruga govorila da je loži miris mukog tela, naročito oznojanog. Takođe su joj uvek bili prijatni mirisi tela naših prijatelja?

    Odgovori

Ostavite komentar