ŠOKANTNE TVRDNJE

Vesna Zmijanac i pokojni Nino bili u VEZI? Tajnu otkrila njegova ćerka: Ona ga je UPROPASTILA…

Za nju je pitao i kada je bio na samrti...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vesna Zmijanac
E-stock/Mirko Rodić

Pevačica Vesna Zmijanac i njen pokojni kolega, pevač Nino Rešić, navodno su bili u vezi.

Foto: Printscreen/Youtube

Kako piše Srpski Telegraf, ovu tajnu otkrila je Ninova ćerka, učesnica Zadruge 4, Sandra Rešić, koja zbog svega ovoga navodno i ne podnosi Vesnu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bio je velika zvezda, odao se alkoholu i umro u VELIKIM MUKAMA, a na njegovom grobu stoji emotivna poruka

“Ninova najveća ljubav bila je Vesna Zmijanac. Kada je počeo da se viđa sa njom, Nino je zapostavio sve, pa i svoju rođenu ćerku. Njih dvoje su znali da se naočigled svih grle i maze, i stalno su pravili gluposti i skandale”, rekla je za pomenuti medij Sandrina drugarica, pevačica Granda.

Ninova ćerka je danas prava ZGODNICA, a nekada je imala 30 kilograma viška i nećete je prepoznati (FOTO)

“Ljudi, Vesna i Nino su pravili haos po kafanama, ona je bila posesivna, nije dala nikome da ga pogleda. Znali su da osvanu u kafani, a onda su ujutru letele čaše, flaše i piksle. Gađali su jedno drugo, tukli se. Vesna mu je jednom umalo polupala glavu pepeljarom. Bili su zaključani u stanu po nekoliko dana. samo njih dvoje, alkohol i ko zna šta još. Kada ga je Vesna izgustirala, nestala je. Pobegla je, a njega ostavila slomljenog srca. On je plakao i pio zbog nje svaki dan. Tu mu se već nazirao kraj. Toliko su se trovali alkoholom da to nije bilo humano”, nastavila je ona priči za Srpski Telegraf.

foto:ScreenShot/Instagram

Kako je dalje navela, Sandra joj je jednom prilikom poverila još detalja iz njihovog odnosa.

Sandra Rešić se setila POKLONA koji je dobila od pokojnog OCA, pevača Nina: Niko ga nije imao…

“Tata je tonuo, alkohol ga je pojeo. Vesna ga je samo iskoristila i nestala. Šutnula ga je kao poslednje go**o. Zvao je, molio za pomoć, a ona mu se nikada nije javila. To je doprinelo da se on još više propije i ode u propast. Ona je kriva za sve što mu se desilo. U njenoj autobiografskoj knjizi “Kad zamirišu jorgovani” o Ninu nema ni slova, dok se razni Kurta i Murta tu provlače. Svi su bili šokirani, cela estrada. Ona ga je navukla na alkohol, zbog nje je lokao kao lud. Da nisu bili zajedno on ne bi otišao tako brzo. Ona ga je upropastila, dovela do dna. Zajedno su pili za dve kafane. On je, eto, podlegao, a ona otišla na Bukulju. Odvikla se od pijančenja i počela da živi normalnim životom. Kada je pitao za nju na samrti nije htela da se javi. Tako mu je trebala, voleo je do kraja”, zaključila je Sandrina prijateljica za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (2)

  1. Novine posle pišu kako Vesna Zmijanac "nema dečka" pa šta ona hoće u 70setoj godini života kakav dečko,neka gleda da bude dobra baba unucima.

    Odgovori

Ostavite komentar