Zbog dečka sam pristala na ORGIJE, svake nedelje smo imali ČETVORKU, a sada on želi još nastraniju stvar

Zažalila je jer je pristala na grupni seks

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/standret

Da uvek postoji trenutak u vezi kada morate da kažete: Ne, na teži način se uverila Britanka koja je zbog dečka pristala na grupni seks i zažalila zbog toga.

“Zajedno smo šest godina i uvek smo imali jaku seksualnu vezu, i vodili smo ljubav dva, tri puta dnevno. Ja imam 36, a on 42 godine”, započinje Engleskinja priču o svojoj čudnoj vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nisam toliko često želela seks kao i on, ali zbog toga sam se osećala poštovano i željeno. Nakon nekih 18 meseci veze, predložio mi je da odem na svingersku zabavu. Ta ideja mi se nije naročito svidela. ali on je stalno pričao o tome, i ja sam zbog njega, na kraju pristala”, kaže ona.

“Otišli smo u svingerski klub, i nije bilo glamurozno koliko sam očekivala, ali parovi sa kojima smo imali seks su bili veoma prijatni, a dečko mi je stalno pričao da sam najatraktivnija žena tamo, i zbog toga sam se dobro osećala”, objašnjava žena i nastavlja:

Foto: Freepik/marymarkevich

“Ipak, nisam bila luda za tim, i iz nedelje u nedelju smo viđali ista lica, i nisam više osećala bilo kakvo uzbuđenje. A onda je moj partner predložio nešto što me je šokiralo. Rekao je da želi da organizuje “specijalnu trojku” sa gej muškarcem ili transseksualcem. Kaže da nije gej ili biseksualac, ali šta je onda sve ovo?”, upitala se očajna Britanka.

Foto:Freepik/cookie_studio

“Zbog njegove priče sam se načisto ohladila u seksualnom smislu. On me zove frigidnom, ali ja više ne osećam seksualno uzbuđenje. Ova epizoda je izazvala mnogo negativnih osećanja kod mene”, rezignirana je Engleskinja.

Foto: Freepik/Racool_studio

“On kaže da sam ja srećna, i da me mnogo voli, kao i da bi mnoge žene volele da imaju vezu kao što je naša. Ali, ja sam skroz zbunjena i ne znam šta da radim”, zaključila je Britanka.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (4)

  1. Zeno, zaboga, ne kenjkaj. Ili ti se svidja, ili ne, ili ostaj ili odlazi i to je to. U tim godinama ces valjda uspeti da nadjes nekoga ko te nece nervirati, umesto stose "osecas postovano", ostajes u vezi i samo cekas sta ce novo da smisli. Nije normalno da mu dopustas da te gazi kako mu padne na pamet i prakticno tera da ucestvujes u necemu sto te po tvom misljenju ponizava.

    Odgovori

Ostavite komentar