Margo Robi obećala: Nema više tetoviranja (VIDEO)

Glumica je poznata po tome da obožava da tetovira svoje prijatelje, iako nema pojma da to radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Harizmatična Margo Robi (29), zvezda filma “Birds of pray” otkrila je da se odustala od tetoviranja svojih prijatelja nakon što je unesrećila jednu svoju prijateljicu uoči velikog venčanja na kojem je nosila dekoltiranu haljinu.

 

 

Glumica je inače poznata po tome da je kupila mašinicu za tetoviranje preko Amazona i u pauzi snimanja radila tetovaže kome je stigla, najčešće emotikene s donje strane prstiju na nogama.

Veliki fan njenih rukotvorina je njena prijateljica manekenka Kara Delevinj, što one rado dele na društvenim mrežama.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AndreasFootslave (@andreasfootslave) дана

 

Gostujući u emisiji “The Tonight Show” Džimija Felona, Margo se prisetila svog odlaska u rodnu Australiju na venčanje bliske prijateljice.

Dogovor je bio da deveruše imaju simbolične tetovaže koje će ih podsećati na veliki dan.

 

 

“Tetovirala sam prijateljicu po leđima… Međutim, kad je videla šta sam uradila, bila je u faz0nu: ‘Oh, nisam to baš tako zamišljala’.

Ja sam joj rekla: ‘O Bože, a šta jesi?! a ona je uzvratila da joj nije bitno i da joj je okej da bude baš kako jeste”, počela je priču Margo.

Međutim, mama te prijateljice, kada joj se ćerka sledećeg dana pojavila na venčanju u dekoltiranoj haljini s užasavajućom tetovažom na leđima, nije bila nimalo oduševljena.

“Njena mama je baš bila grozna prema meni… Bila je veoma ljuta i ja sam shvatila da bi možda bilo bolje da batalim to sve”, rekla je Margo i nasmejala sve u studiju.

Pogledajte i urnebesan snimak kako je pre par godina reagovao Harison Ford kad su mu u studiju predložili da ga tetovira šarmantna Margo:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar