STRAŠNO

OBRT: U stanu na Čukarici nije eksplodirao BOJLER! Evo šta se tačno dogodilo

U ovoj nesreći povređeno je 11 osoba, među kojima i troje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Novosti

U velikom požaru, koji je u četvrtak oko šest sati ujutru, posle tri eksplozije, izbio u stanu u Ulici Leposave Vujošević u Beogradu, povređeno je 11 osoba, među kojima i troje dece. Iako se najpre verovalo da eksplodirao bojler u stanu Mališe Pavlovića iz Ljiga i da je to izazvalo požar, kasnije je ustanovljeno da on ostao jedini čitav uređaj, pa će uzrok izbijanja vatrene stihije biti utvrđen istragom.

Devojke SPAVALE kad je bojler eksplodirao: Vlasnik stana otkrio šta ih je SPASILO od smrti (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, dve podstanarke, koje već osam godina žive u ovom stanu, u trenutku eksplozije su spavale, ali ih je probudio strašan udar, koji su čuli i stanari okolnih zgrada. Jedna od njih je u panici dotrčala do komšijinog stana kako bi zatražila pomoć, da bi se kasnije čule još dve manje eksplozije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na sreću, vatrogasne ekipe su brzo došle i lokalizovale požar. Vlasnik stana, koji je pretrpeo potpuna oštećenja, živi u Ljigu, a u Beograd je došao čim je čuo loše vesti. I sam je bio u čudu kada je video da je bojler ostao čitav, pa ostaje da se utvrdi da li su neki drugi uređaji ili instalacije izazvali požar.

Pogledajte PRVI SNIMAK sa mesta užasa: U eksploziji BOJLERA povređeno 11 ljudi, među njima i deca (VIDEO)

“Šteta je ogromna”, kaže Pavlović.

“Stan sam opremio za izdavanje, a da nije bilo zida, koji razdvaja sobu i kupatilo, teško da bi bila izbegnuta još veća tragedija. Osiguranje nemam, tako da sam ostao bez ičega”.

Poznato je u kakvom su stanju deca koja su iz požara na Čukarici HITNO prebačena u bolnicu

Pored Pavlovićevog stana, oštećeno je još nekoliko susednih. Komšiji sa trećeg sprata oštećena su vrata i deo plafona, štetu su i pretrpeli stanari sa četvrtog i petog sprata, dok su od siline udara popucali i prozori u hodinicima.



Izvor: Novosti

Komentari (2)

Ostavite komentar