DRAMATIČNI PRIZORI

Devojke SPAVALE kad je bojler eksplodirao: Vlasnik stana otkrio šta ih je SPASILO od smrti (VIDEO)

Šteta u stanu je ogromna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Novosti

Jutrošnja eksplozija požara, na Čukarici, koja se desila oko 6 časova, je uznemirila stanovnike tog dela grada, a kako je za Novosti rekao vlasnik stana Mališa Pavlović, šteta je velika. U stanu u kom se sve desilo žive dve devojke kao podstanarke, koje su spavale kada je bojler eksplodirao. Požar nakon toga je izbio na trećem spratu, pa se proširio i na četvrti i peti.

11 osoba je povređeno, i sve su hospitalizovane na VMA, dok je dvoje dece trenutno na toksikologiji u Institutu za majku i dete.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Devojke su u stanu nekoliko godina, nikakvih problema nije bilo”, u šoku priča Mališa Pavlović, vlasnik stana.

“Stan ima 42 kvadrata, a bojler je kupljen pre godinu i po dana. Iz Ljiga sam došao pre sat vremena, nisam zatekao požar, ali je šteta velika. Koliko sam čuo, juče u bojleru nije bilo vode, a nije bio ni upaljen. Od kupatila ih deli zid, koji je verovatno spasao devojke“, navodi on.

Komšija Saša Stefanović koji živi u stanu pored kaže da je eksplozija bila toliko jaka da je odmah probudila i njega i njegovu trudnu ženu.

“Bio sam u krevetu i odjednom je nešto puklo kao bomba”, u šoku priča on.

“Trudna žena je bila pod stresom, a ja sam za pola minuta bio napolju. Samo sam video devojku koja viče ‘upomoć, gori stan’, a onda je vatra počela da se rasplamsava. Vatrogasci su bili tu za deset minuta i sprečili veću tragediju. Od siline udara, vrata od stana su odmah iskočila iz ležišta. Još smo u šoku”, navodi on.

Povređeno 7 ljudi, među njima i DETE: Eksplodirao BOJLER na Čukarici, požar se proširio

EKSPLOZIJA u Beogradu: U toku je EVAKUACIJA, Hitna pomoć na terenu 

Komšinici koja živi na istom spratu jedna od devojaka jako je pokucala na vrata tražeći pomoć.

“Nisam čula kad je puklo, ali kažu da su se čule tri eksplozije. Devojka je uplakana vikala upomoć i jako kucala na vrata. Nisam znala sta se dešava, samo sam izbezumljena izašla napolje. Odjednom je izbio veliki dim i svi smo izašli napolje”, rekla je komšinica.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar