BITNO

Vučić IZNENADA u Zemunu: Predsednik saopštio VAŽNE INFORMACIJE o borbi protiv korone (VIDEO)

Očekuje se da će izgradnja ove kovid bolnice biti završena do decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu “Zemun ekonomija” na Batajničkom drumu bb u Beogradu.

08.45 – “Kako ide u Evropi, plašim se da će doći kod nas. To je veliki, ne mali problem. Ja sam ponosan na vas, srećan rad vam želim”, rekao je predsednik radnicima na gradilištu.

08.42 – “Uradili smo Niš, sad radimo 4 siromašnija okruga. Obnavljamo Infektivnu kliniku, posle 90 godina, bilo je jezivo raditi tamo. Sveukupno su radili oko 170 miliona evra”, poručio je Vučić.

08.34 – “Srećan sam, nisam znao da će da bude ove veličine, biće impresivna bolnica. Predstoji nam teška jesen i zima, kao i celoj Evropi i svetu. Uložili smo nešto više od 4 milijarde u ovaj objekat, još oko 2 milijarde u objekat u Kruševcu. Zadovoljan sam što smo uključili srpsku građevinsku industriju. Pre dva meseca smo stajali na livadi, sad je konstrukcija vidljiva. Goran Stevanović misli da ćemo imati brojne infektivne bolesti u budućnosti. Pravimo multifunkcionalni objekat. Koristićemo kapacitete, biće veliki broj ležajeva”, rekao je predsednik Vučić.

On je pozdravio radnike i pitao odakle su.

“Bogami, iz cele Srbije. Je l’ ima posla? Mora od rano da se radi. Srećan rad vam želim svima, puno uspeha vama i vašim porodicama”, rekao je predsednik.

Iznenadna poseta predsednika gradilištu te bolnice najavljena je sinoć iz njegove pres službe za 8.30 časova ujutru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gradnja ove kovid bolnice, od dve koliko je Vučić najavio u jeku epidemije koronavirusa, počela je u avgustu, a očekuje se da će biti završena do decembra.

Nijedan srpski predsednik nije imao tu priliku! Vučić se preko ambasadorke Čen Bo obratio predsedniku Siju

“Pravi vođa ima VELIKE SNOVE i zna kako da ih ostvari”: Ovako je Đulijani pre 8 godina govorio o Vučiću

Bolnica će, kako je najavio predsednik, biti vrhunska zdravstvena ustanova, sa najmodernijim uređajima, 200 jedinica intenzivne nege i 804 poluintenzivne.

On je rekao i da se kovid bolnica gradi da bi bio oslabljen pritisak na lekare i medicinske sestre u bolnicama koje su pretrpele udar epidemije koronavirusa.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar