Novi SRBIN u Engleskoj: Dok Inter razmišlja, premijerligaš ponudio VELIKI novac za Partizanovog đaka

Prostora za pregovore nema, jer se prelaznik rok završava za pet dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Par dana je ostalo do kraja prelaznog roka, a taj period je uglavnom najuzbudljiviji. Klubovi, ponekad i panično, traže pojačanja i ne žale novac da dovedu kvalitetnu opciju.

Jedan od najcenjenijih italijanskih novinara, Đanluka Di Marcio, objavio je da je Vest Hem ponudio 25 miliona evra Fiorentini za Nikolu Milenkovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekih ranijih pisanja na tu temu nije bilo, Partizanov učenik se uglavnom dovodio u vezu sa Interom i Milanom, ali njihova ponuda je izostala zbog cifre koju zahteva “Viola”. Navodno, ona je bila 40 miliona.

Ipak, neretko klubovi daju “popust” ekipama koje dolaze iz drugih liga, pošto na taj način ne pojačaju direktnu konkurenciju.

Prelazni rok traje do 5. oktobra, tako da Fiorentina brzo mora da odluči.

Milenković je jedan od najboljih štopera Serije A, u dve trenerske “epohe” na stadionu “Artemio Franki” čak je igrao i na dve različite pozicije, centralnom i desnom beku. Standardni je reprezentativac Srbije.

Od starta njegove karijere u Partizanu, sa kojim je osvojio duplu krunu 2017, pisalo se o potencijalu koji ima i koji je potvrdio već u Humskoj, a kasnije i u defanzivno najzahtevnijoj ligi, Seriji A.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar