OTKRIO ZANIMLJIVOSTI

Zdravko Čolić je u braku 19 godina, ali ne poriče da je bilo FLERTA SA STRANE: Mnogi to neće da priznaju

Flert je sveprisutan u životu pevača, međutim...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/P.Jovanovic

O privatnom životu balkanske zvezde Zdravka Čolića malo se zna, a on se svim silama trudi da porodicu i intimu zadrži za sebe. Ipak, hteo on to ili ne, poneke priče isplivaju u medijima.

Čola je jednom prilikom otkrio zanimljive detalje venčanja sa suprugom Aleksandrom, sa kojom je 19 godina u skladnom braku, iz kog imaju dve kćerke – Unu (19) i Laru (13).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili ‘dža’ ili ‘bu’. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života”, rekao je svojevremeno Zdravko.

Njoj je posvetio najlepše pesme u karijeri: Ovako izgleda Čolina SUPRUGA! (FOTO)

Čolić je nedavno izjavio i da je neka posebna energija i viša sila odredila da Sandra bude njegova supruga.

Smatra da su se njihove aure odmah prepoznale, kao i da ga ona dobro razume i da mu toleriše dosta stvari. On je rekao i da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta.

 

View this post on Instagram

 

Čola i Aleksandra vjenčali su se 1.maja 2001 godine ?❤️ #zdravkocolic

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolic.fp) on

“Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može da pokvari, pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, iako mnogi to neće priznati”, navodi pevač.

Čola smatra da je ključ roditeljstva zajednički stav koji ima sa suprugom po pitanju odgoja njihovih kćerki i priznaje da ih je pomalo razmazio jer je teško ostati strog prema devojčicama.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Blic, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar