RETKO JE VIĐAMO

Njoj je posvetio najlepše pesme u karijeri: Ovako izgleda Čolina SUPRUGA! (FOTO)

Pevač porodičnu intimu čuva od medija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Zdravko Čolić je velika regionalna zvezda koju obožavaju pripadnici svih generacija. Žene su oduvek ludele za njim, međutim, pre više od dve desenije srce mu je osvojila jedna Aleksandra sa kojom i dan danas uživa u ljubavi i blagostanju.

Čolinu suprugu gotovo nikada ne viđamo u javnosti, ona živi potpuno mirnim i povučenim načinom života. Blještava svetla reflektora nikada je nisu zanimala.

Liče kao jaje jajetu: Ovo je ČOLIN BRAT Dragan, a nikada ne biste pogodili čime se bavi (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mlađe generacije verovatno ne mogu ni da zamisle kako izgleda gospođa Čolić jer je na javnim skupovima, koncertima i drugim javnim dešavanjima nikada niste videli. Čola joj je posvetio najlepše ljubavne pesme i uspeo da njihov brak sačuva od pritisaka javnosti i medija.

Supruga Zdravka Čolića, Foto: Printscreen Youtube/Paparazzo lov

Aleksandru je posle dugog niza godina uspela da snimi neka medijska kamera. Naime ekipa “Paparazoo Lov-a” pratila je Čolića uspela da uhvati njegovu lepšu polovinu te je javnost ponovo mogla videti kako izgleda gospođa Čolić.

Od smernog devojčurka do FATALNE plavuše: OVAKO je Čolina ćerka nekada izgledala (FOTO)

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju”, govorio je Čola svojevremeno za magazin “Hello”.

Izgleda da je miljenik žena u svojoj Aleksandri našao sve što je želeo pa mu slava nikada nije ugrozila bračnu sigurnost i mir koji ima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Nit je Cola nešto nit njegova žena. Prosečnog izgleda su oboje ; bili i ostali. A to sto Cola uobrazava da je zavodnik i da se ponaša kao “ car” u Beogradu dovoljno govori o njemu kao licnosti...Ne razumem isto zašto njegova žena živi kao “ pepeljuga” i ne izlazi iz kuće ?! Najveće zvezde Amerike se sa porodicama slobodno šetaju ulicama bilo ovde u Njujorku ,Holivudu ili Majamiju. Možda Cola i njegova žena misle da žive na drugom univerzumu ?

    Odgovori

Ostavite komentar