Marvel spremio iznenađenje: Samjuel L. Džekson dobija svoju seriju

Saznaćemo više o nekadašnjem lideru Šilada Niku Fjuriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ TopMoviesHD

Filmski studio Marvel je spremio iznenađenje za sve ljubitelje Avendžersa. Naime, pored serija “The Falcon and the Winter Soldier”, “WandaVision” i “Loki” u planu imaju seriju koja će potpuno biti posvećena liku Nika Fjurija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naravno, nekadašnjeg lidera Šilda će u seriji ponovo igrati legendarni Samjuel L. Džekson. Kajl Bradstrit će pisati i producirati seriju, pisao je veliki broj epizoda čuvene serije “Mr. Robot”. Još uvek se ne zna koji će period života Nika Fjurija serija obuhvatati. Emitovaće se na striming servisu Dizni plus.

Podsećamo, Samjuel L. Džekson se prvi put pojavio na kraju filma “Ajron men” 2008. godine i ima značajnu ulogu u Marvelovom filmskom univerzumu. Posebno je briljirao u filmovima “Kapetan Marvel”, “Kapetan Amerika: Zimski Vojnik” i “Spajdermen: Daleko od kuće”.

 

Nik Fjuri je bio direktor tajne organizacije Šild i bio je zadužen za okupljanje Avendžersa, kao i za organizovanje svih njihovih misija. Zanimljivo je da je 2000. godine u strimpovima Nik Fjuri potpuno promenio lični opis i počeo da liči na čuvenog glumca. To je bio jedan od ključnih faktora kada je Samjuel L. Džekson odlučivao da li da prvobitno prihvati ulogu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar