Hteo da ispadne faca, pa snimao devojku za vreme odnosa: Svima poslao video, a onda otvorio vrata PAKLA

Nije mu ovo trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/doodleroy

Diter se celog života mučio da bude prihvaćen i voljen u društvu.

Ovaj 22-godišnji Nemac iz Kelna zbog “bolje ekipe” i popularnosti među devojčicama, još u 6. razredu je propušio i krenuo da pije pivo, iako mu je sve to bilo grozno, piše portal ksta.de.

Mrzeo je izlaske i pocepanu garderobu, ali morao je takav imidž da gaji kako ne bi bio marginalizovan i odbačen. Ipak, i dalje je osećao da “nije to to”.

Sve dok nije snimio privatni video sa devojkom. To mu je bila prva partnerka i lepo im je krenuo odnos. Ali, već posle 3-4 intimna susreta, poželeo je da je snimi. Kako on njoj nije bio prvi, pristala je, ali uz obećanje da nikom neće slati snimak.

Brat je postavio: Sestra otkrila KAMERU ispod igračke dok je vodila ljubav s dečkom, pa se OVAKO osvetila

Naravno, Diter je to prekršio i uskoro je, zbog slanja trojici najboljih prijatelja na Whatsapp, svako u Kelnu mogao da vidi šta joj radi dok ona pozira u donjem vešu i namešta se za pozu u seksu.

A onda je sve krenulo naopako u Diterovom životu. Prvo ga je devojka napustila, da bi ga potom prijatelji njenog brata pretukli posle jedne žurke. Kad se oporavio, auto ga je udario kod katedrale u Kelnu.

Policija je posle uviđaja zaključila da je on bio kriv jer nije gledao kako prelazi ulicu, iako se došlo i do odgovora da je bivši momak njegove dojučerašnje devojke to naručio da bi joj se dodvorio i probao tako da je privoli da ponovo budu zajedno.

Očajnički želela dete, pa krenula sa sastancima “na slepo”, a onda se dogodio UŽAS

Diter je počeo da pada u depresiju. Na fakultetu je pao na tri ispita jer su i profesori dobili lažnu sliku o njemu čuvši da šalje svoje privatne video snimke okolo. S majkom je pokvario odnos, dok ga je sestra zamrzela jer je znala da je folirant koji je sve radio samo zbog popularnosti u društvu.

Danas je ovaj 22-godišnji Nemac novi žitelj Dizeldorfa u koji je morao da se odseli da bi započeo novi život. Pravi, za početak, bez laganja i pretvaranja da je nešto što nije.

Jana uzela VIBRIRAJUĆU dečju igračku za igrice u krevetu: Sinčić je UHVATIO na delu, evo šta mu je rekla



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar