Jana uzela VIBRIRAJUĆU dečju igračku za igrice u krevetu: Sinčić je UHVATIO na delu, evo šta mu je rekla

Kada ga je videla na vratima, u trenutku se sledila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Jana Milner dugo nije bila sa muškarcem. Ova 41-godišnja samohrana majka iz Liverpula trudila se da joj sin Džejson (9) uvek bude u fokusu i na prvom mestu otkako se razvela od njegovog oca Denija.

Zbog toga je i izbegavala sastanke sa muškarcima, iako su je najbolje prijateljice danonoćno nagovarale na to.

Kako je u ovoj godini zbog epidemije koronavirusa prinuđena da radi od kuće, šanse da upozna nekog svele su joj se na puku teoriju, pa je i seksualni deo njenog bića počeo da se buni, prenosi Daily star.

Jana je na Fejsbuk stranici grupe za podršku samohranim majkama napisala kakva joj se neprijatnost dogodila u kući, te zbog čega je crvenela pred sinom.

Zaboravite na “50 nijansi”: Ova žena napisala je najperverzniju knjigu dok je razmišljala o RATU i KRVI!

Jedne večeri uhvatilo me je nešto, neki neizdrž, osećala sam strašnu jaku seksualnu želju. Kako nikad nisam imala neku naviku da masturbiram, a u kući nisam imala vibrator, posegla sam za jednom Džejsonovom starom igračkom. Radi se o nekom kamiončiću koji kad se upali, trese se i proizvodi jake i vibrirajuće zvuke. Oprala sam ga i upotrebila za masturbaciju. Tada sam u sebi rekla ‘ma, dođavola sve, baš me briga’. Mislila sam da sin spava. Međutim, on se baš tad probudio u drugoj sobi čija vrata nikad ne zatvaram i ustao je da pije vodu. Čuo je zvuk jer, dok sam se oblačila, nisam stigla da ga ugasim. Ušao je i pitao me je ‘Mama, što se igraš sa mojim kamiončićem?’. Ubio me blam! Pocrvenela sam i rekla da sam ga uzela da vidim valja li pa da poklonimo nekom mlađem dečaku. Džejson je otišao da spava a ja sam pola noći razmišljala da li sam u međuvremenu poludela ili ne”, istakla je Jana.

Druge članice grupe kritikovale su je što se previše povukla u sebe da je došla dotle da se igra s dečjim igračkama.

“Tebi hitno treba muškarac. I ja sam slične stvari svojevremeno radila, to je trenutno rešenje. Brzo nađi nekog”, napisala je jedna Leona.

U 52. godini otkrila da joj je otac majčin GINEKOLOG, a onda je dobila još NEVEROVATNIJU vest



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar