Očajnički želela dete, pa krenula sa sastancima “na slepo”, a onda se dogodio UŽAS

Nije ni slutila da je napravila najveću grešku u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Clowie Moore

Devetnaestogodišnja Klouvi Mur pronađena je mrtva u jednom zabačenom motelu u teksaškoj nedođiji.

Klouvi je na sebi imala dve prostrelne rane, od kojih je jedna bila u predelu njenog stomaka. Da nesreća bude veća, devojka je bila u drugom stanju.

Klouvi je od malena maštala da što pre postane i sama majka. Imala je tu “fiks ideju” kroz ceo pubertet, ali je svojim navalentnim ponašanjem i pričanjem samo o tome odbijala sve redom oko sebe. Naročito momke.

Krenula je i sa sastancima “na slepo” kako bi upoznala “Gospodina pravog” iako je imala samo 19 godina. Međutim, već na prvom je naletela na ubicu.

Roditelji je tukli i gasili cigare po njoj: Devojčica u suzama PREKLINJALA doktore da je UBIJU u bolnici

Gejdž Džilentajn uhapšen je posle potere kraj motela, a upravo je njega Klouvi izabrala za dečka, pa i oca. Kako su otpočeli s vezom, tako je ona posle dva viđanja zatrudnela. Kada je shvatio da mu je devojka u drugom stanju, Gejdž je bukvalno “poludeo”.

Tražio je da abortira međutim devojka nije htela da čuje za to. Oni su se posvađali u motelu, te je on ispalio dva hica u nju. Bila je u 16. nedelji trudnoće.

“Plašili smo se ovakvog ishoda. Videlo se čim smo upoznali Gejdža da nije dobar za Klouvi. Ona je bila mlada i jako naivna, od malena je pričala o princu na belom konju i čoporu dece u kući. Sada je više nema”, rekla je majka Britani Mur.

UŽAS: Tukao Anitu jer rađa samo devojčice! Kada se primakao novi porođaj, uradio je nešto NAJJEZIVIJE



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar