UŽAS

Ženu pokosilo vozilo HITNE POMOĆI, ostala mrtva na licu mesta! Ovo su detalji stravične nesreće kod Pirota

U nesreći nije povređen ni pacijent ni vozač kombija

Ilustracija, Foto: E-stock/Časlav Vujičić

Žena koja je nastradala jutros u teškoj nesreći na putu Pirot – Dimitrovgrad kod Belog Polja je J. G. (42) iz sela Dragovita, saznaje “Blic”. Prema saznanjima našeg lista, ona je oko 8.25 časova prelazila kolovoz na mestu na kojem nema pešačkog prelaza kod sela Belo Polje, kada je na nju naleteo sanitet Doma zdravlja iz Dimitrovgrada i usmrtio je na licu mesta.

Vozilo koje je naleteo na nju je sanitet koje služi za prevoz pacijenata na dijalizu a u njemu se nalazio jedan pacijent koji se vraćao sa dijalize iz Pirota za Dimitrovgrad, prenosi Blic.

U nesreći nije povređen ni pacijent ni vozač kombija. Nezvanično se saznaje da je vozač alkotestiran i da nije imao alkohol u krvi a kombi vozilo kojim je upravljao je uklonjeno sa mesta nesreće i po svemu sudeći će biti podvrgnuto tehničkom ispitivanju.

Pretio radniku kladionice NOŽEM, pa mu OTEO novac: Uhapšen muškarac u Čačku

U Domu zdravlja u Dimitrovgradu nismo uspeli da saznamo gde je bio upućen sanitet, da li je u momentu nesreće bilo drugog osoblja osim vozača, koje je marke i godišta proizvodnje pomenuto vozilo, da li je sanitet bio tehnički ispravan i da li je njime upravljalo ovlašćeno lice za upravljanje tom kategorijom vozila. Jedino je potvrđeno da se radi o vozilu koje vozi pacijente na dijalizu.

– Trenutno možemo samo da potvrdimo da je kombi vozilo za prevoz pacijanata na dijalizu Doma zdravlja Dimitrovgrad učestovalo u saobraćajnoj nezgodi kod mesta Belo Polje. S obzirom da još uvek traje uviđaj i utvrđivanje činjenica ne raspolažemo drugim informacijama – odgovorio nam je mejlom direktor Doma zdravlja Dimitrovgrad ne navodeći svoje ime.

Strašno! Nesreća u Prokuplju: Monter pao sa bandere, hitno prebačen u bolnicu

Izvor: Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar