NIJE JOJ SVEJEDNO

Rada prvi put progovorila o svojim snimcima na SAJTOVIMA za ODRASLE: Javni su i svi imaju pristup!

"Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba?"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Snimci pevačice Radmile Manojlović sa pojedinih nastupa završili su na “sajtovima za odrasle”. Neki od njenih snimaka jedni su od najgledanijih na ovim sajtovima, a Radmila je prvi put progovorila o ovoj temi.

Rada Manojlović najtraženija Srpkinja na sajtovima za ODRASLE: Jedan KLIP pogledalo preko 300.000 ljudi

Ona kaže da reč “por*o” ne ide uz njeno ime, te da joj nije jasno zašto se javno “upire prstom” u nju, kada su i snimci drugih pevačica takođe na ovim sajtovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima”, rekla je Rada i dodala:

“Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo… Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba”.

foto:E-stock/M.Rafailovic

“Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim “katalozima” i “rane radove” mojih pojedinih koleginica. Reč “p*rno” ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate.”, kaže Rada za Magazin Novosti.



Izvor: Objektiv.rs, Magazin Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar