Rada Manojlović o ismevanju koje je doživela: “A onda su premenili priču `Vidi kako je bahata` “

Mnogi su hvalili pevačicu kako nije uobražena, ali bilo je i onih koji su mislili suprotno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

Radmila Rada Manojlović dugo je na estradnoj sceni.

Mnogi su hvalili pevačicu kako se nije uobrazila, ali bilo je i onih koji su je ismevali i zbog automobila koji vozi.

– Meni se narod podsmevao. Ja sam devet godina vozila auto ”pežo 207”. I to ne pevači, nego ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici… Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: ”Pa ti još voziš tu biciklu”. Koliko puta su mi rekli na carini: ”Pa ti još nisi promenila auto”. Izvini, molim te, što bih ja menjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne, izgleda kako treba – opisala je Manojlovićeva.

Foto:Printscreen/Youtube

U jednom momentu, rešila je da kupi “rendž rovera”, usledili su drugačiji komentari.

– Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja – u ”rendža”. E onda kažu: ”Vidi je ova bahata!” Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate, bukvalno ću ako hoću samo listić da stavim, kao Adamova Eva! Ako se meni nešto radi, uradiću i ništa neću nikome da objašnjavam – ispričala je pevačica ranije u jednoj emisiji.

Radmila je u drugoj izjavi govorila i o bivšem dečku Milanu Stankoviću, koji se razmišlja da li da nastavi muzičku karijeru.

– Nemamo više tu relaciju jer on ne snima emisije, nemamo fluid na sceni. Svakako, kada se vidimo, pozdravimo se i sve. Moram reći, nedostaje mi taj Milan, u jednu ruku mi je drago, a u drugu krivo. Ima u njemu i dalje žara za snimanje, nego se on nećka. Ubediću ga ja, zapravo već to radim, toliko sam dosadna da se bojim da će me blokirati, ali ne teram nekoga ko ne zna da peva. Nije to na sili niti iracionalno sa moje strane – izjavila je ManojlovićevaIzvor: 24sedam.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar