HIT PRIČA

Karleuša bila zaljubljena u pevača koji ima prošlost sa Cecom: ODBIO je, a ovako mu je vratila (FOTO)

Nije želeo da bude sa Jelenom, a danas mnogi muškarci uzdišu za njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Jelena Karleuša već 12 godina u braku je sa fudbalerom Duškom Tošićem, a pre nego što je njega upoznala ludo zaljubljena u folk pevača Željka Šašića, verovali ili ne.

Jelena je u na početku karijere gajila emocije prema Šašiću koji je u tom periodu takođe počinjao karijeru i već je imao brojne hitove, a između ostalog, i duet sa Cecom Ražnatović “Ko na grani jabuka”.

Željko Šašić i Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Youtube

Željko je već na početku karijere bio velika zvezda i mnoge klinke su obletale oko njega. Ipak, on nije bio zainteresovan za Jelenu, jer je smatrao da je ona suviše mlada za njega.

Inspekcija upala na splav na kom je pevala Karleuša i zatekla HAOS, vlasnik u ozbiljnom problemu

“Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti”, ispričala je jednom prilikom Jelena.

Foto: Youtube/ Screenshot

Karleuša je u jednom emisija ispričala i simpatinu anegdotu sa Šašičem u periodu dok joj se on dopadao.

KARLEUŠA nikad izazovnija na snimanju Zvezda Granda: Pojavila se bez donjeg veša, a dekolte PUCA! FOTO)

“Sećam se da kada sam snimala prvi album bila sam jako zaljubljena u Željka Šašića. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i sve su se devojke, pogotovo iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja. Sećam se u Budvi na plaži bio je sa 50 svojih obožavateljki, nije hteo da mi kaže “Zdravo!”, ja sam mu prišla ispred peškira na kojem je ležao, zaklonila sam mu sunce i rekla: “Ja ću biti veća zvezda od tebe!”, ispričala je Jelena na “B92” 2012. godine, a to se zapravo i desilo.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar