Marinika želi da obesmisli rad policije! Popović Ivković raskrinkala Tepićevu

Popović Ivković je na vanednoj konferenciji za medije istakla da "glavna glumica Dragana Ðlasa ponovo iznosi laži", kao i da se ceo slučaj politizuje i kreira nova lažna afera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Prentscreen

“Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić došla je danas ispred MUP-a povodom nedavnog slučaja prebijanja u Novom Sadu sa namerom da ponizi policijske službenike i obesmisli rad policije”, izjavila je državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković i pokazala novinarima službene beleške, koje osporavaju tvrdnje koje je ranije iznela Tepić.

Popović Ivković je na vanednoj konferencija za medije istakla da “glavna glumica Dragana Ðlasa ponovo iznosi laži”, kao i da se ceo slučaj politizuje i kreira nova lažna afera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To ne želimo da dozvolimo, o svemu postoje službene beleške”, rekla je državna sekretarka i pokazala policijske beleške, kojima je objasnila hronologiju događaja, u kojem je Ivan Kontić u Novom Sadu zverski pretukao 28-godišnjeg mladića.

Ivaković Popović je rekla da se nasilje dogodilo 24. avgusta, pola sata posle ponoći i da je nakon toga pretučeni mladić otišao kući, a da se u KC Vojvodine javio u prepodnevnim satima, kada je i policija obaveštena od strane KC Vojvodine.

“Policija je odmah reagovala i obišla pretučenog mladića, ali on tada nije dao informacije o događaju i napadačima”, rekla je Popović Ivković i dodala da je policija obavestila nadležno tužilaštvo i da je počela istraga.

Ona je pokazala i belešku od 27. avgusta, koja pokazuje da je policijski službenik telefonski razgovarao sa žrtvom i pozvao ga da dođe u policiju da da izjavu, što mladić ni tada nije prihvatio, kao i da se on pojavio u policiji tek 2. septembra, u pratnji advokata.

“To su scene nasilja koje se ne tolerišu. Kreatori lažnih afera su ovo jedva dočekali. Odgledala sam prefomrans glavne glumice Dragana Ðilasa na jednoj televiziji i iznenađena sam lažima koje su iznete”, rekla je Popović Ivković.

Foto/Printscreen/YouTube

Napominje da to sve iznosi Tepićka, kako je rekla, čiji najbolji prijatelj uzgaja narkotike i koja je optužila državu da se na državnom imanju u Moroviću uzgaja marihuana i da se nikada nije izvinila za to. Upitana da li imaju informacije o napadaču, kaže da policija radi na slučaju, kao i da sada ne može da pruži više informacija.

Takođe, dodaje da je lažna tvrdnja Marinike Tepić da policija nema originalni snimak.

“CIlj je da se obesmisli rad policije i da se uruši kredibilitet policije. To je cilj spinovanja ovog događaa”, istakla je državna sekretarka.

Takođe, dodaje da je Sektor unutrašnje kontrole MUP-a uključen i da će biti ispitano da li je došlo do neke greške ili nije postupano u skladu sa zakonom.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar