PREMIJERA: LG Wing ima rotirajući ekran, Snapdragon čipset i sjajne mogućnosti (VIDEO)

Novi mehanizam može bez kvara da izdrži 200.000 otvaranja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LG

LG ima novog člana porodice mobilnih telefona – neobični Wing. Kompanija je tražila osveženje i pomak od standardnog dizajna prenosnih uređaja, a rezultat je napokon pred nama.

Wing poseduje dva OLED ekrana, glavni od 6.8 inča, i skriveni veličine 3.9 inča. Otvara se uz pomoć specijalnog rotirajućeg mehanizma, što ga izdvaja od brojnih (preklopnih) telefona na tržištu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekrani se kombinovano mogu koristiti za igrice ili gledanje video-sadržaja, mada je glavna caka u mogućnosti istovremenog korišćenja različitih aplikacija. Naravno, manji ekran se pretvara u tastaturu kada želite da pošaljete poruku.

Otporan mehanizam

Wing pokreće Snapdragon 765G čipset, uz 8GB RAM memorije i 128/256GB prostora za skladištenje. Ima bateriju od 4.000 mAh, kao i mogućnost bežičnog punjenja.

Kompanija LG objavila je da rotirajući mehanizam može bez kvara da izdrži 200.000 otvaranja, što je impresivan podatak. Inženjeri su uspeli da naprave uređaj dimenzija 169.5 x 74.5 x 10.9 mm, iako poseduje dva ekrana.

Cena telefona nije objavljena, kao ni datum početka prodaje. U narednom videu možete saznati odgovore na mnoga pitanja o Wingu, uključujući o zaštiti, novom mehanizmu, kamerama…



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar