Otac i ćerka se ZALJUBILI, pa ubili njenog momka! Potom su se i venčali, a onda je usledio JEZIV obrt

Incestuozno-bizarna priča sa nekoliko neverovatnih momenata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/WOAY TV

Leri (55) i Amanda Meklur (31) iz Minesote proglašeni su krivim za ubistvo Tomasa Megvajera (38).

Leri je ubio Mekgvajera tako što mu je prvo razbio glavu vinskom flašom, a onda mu je ubrizgao kristalni metadon. Sve je to učinio da bi ga se zauvek rešio jer je bio zaljubljen u ćerku i želeo je seks s njom.

Sud u Minesoti prisustvovao je poslednjih meseci mučnom i bizarnom suđenju tokom kojeg je i Amanda Meklur priznala da je celog života “gajila simpatije” prema ocu koji je inače registrovani seksualni napasnik.

Leri Meklur više puta bio je u zatvoru, a poslednji put kada je izašao pre tri godine, oboje su shvatili da su zaljubljeni.

Smetnja im je bio Tomas Megvajer koga nije znala kako da se reši Lerijeva ćerka. Posle više meseci mučenja oko njega i pokušaja da raskine s njim, za šta on nije želeo da čuje, ona je skovala jeziv plan sa ocem.

Nakon što su ga ubili, telo su odneli dvadesetak kilometara dalje do napuštenog groblja gde su ga zakopali. Potom su se prepustili incestu i bolesnim strastima. Posle dva meseca, oni su se i venčali! Ipak, Amanda nije ni slutila da će njen otac Leri “pući”.

Neverovatno, ali Leriju se pojavila griža savesti. Želeo je posle nekoliko odlazaka u zatvor miran ostatak života, a znao je da ako se ovo otkrije, ne gine mu doživotna robija. Tako je anonimno obavestio policiju gde je telo, a onda im je sredinom novembra 2019. napisao i pismo u kojem se manje-više kaje zbog svega.

S druge strane, ćerka je sve negirala na sudu, pa je počeo višemesečni proces, okončan proglašenjem krivice za oboje i to za prvostepeno ubistvo.

Amandi nije bilo svejedno što je otac popustio u priči, pa mu je pretila, a i preko jedne rođake pokušala da mu naudi. Na kraju mu je poručila da će goreti u paklu i da će ceo život imati njen lik pred sobom “koji mu jede dušu”.

Leri i Amanda su dobili po 15 godina zatvora.

Sablasno selo bogataša puno tajni: Ljude ne viđate, kuće su ISTE, a ako ih napustite – gubite sve (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Srbiji I Srbima uopste nisu potrebne ovakve vesti I artikli. Mi imamo dovoljno naseg horora tako da nas pustite da disemo. Ne mora Srbija sada da zna o nekom tamo incestu. Uostalom prica je cudna jer u USA za ovako nesto se ne dobija 15 godina zatvora. Pre ce biti igla u venu ili bar jedna dozivotna po osobi.

    Odgovori

Ostavite komentar