Google Photos dobio moćan video editor! Sredite vaše snimke kao profesionalac (VIDEO)

Posebno se vodilo računa o kropovanju, kako bi kreirali sadržaj za različite platforme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Moritz Wolf / imageBROKER / Profimedia

Aplikacija Google Photos za iOS uređaje dobila je unapređenu verziju video editora. On donosi brojne opcije, poput trimovanja snimaka, kropovanja, dodavanja filtera i drugih parametara.

Novi video editor radiće na istoj osnovi, kao i foto editor. Sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme “Edit”, koje će otvoriti brojne tabove za rad, uz postojeći “Export frame”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posebno se vodilo računa o kropovanju, kako bi korisnici mogli da kreiraju sadržaj za različite platforme, pa su u ponudi formati 16:9, 4:3, 3:2 i “kvadrat”, uz opciju manuelnog štelovanja.

Veća kontrola nad sadržajem

Unapređeni video editor pružiće veću kontrolu nad sadržajem, u odnosu na period kada su korisnici bili ograničeni bazičnim opcijama (stabilizator, rotacija, određivanje početka i kraja snimka).

iOS noviteti slični su onima u redizajniranoj verziji editora za Android telefone, koji je Google ranije najavio, ali i dalje nije u funkciji.

S obzirom na to da su vlasnici iPhone uređaja “počašćeni” unapređenom aplikacijom, očekuje se da će i Androidi uskoro uživati u istim mogućnostima.



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar