Baka ne može bez momaka u krevetu: Pre odnosa im meri DUŽINU, a onda ih šokira kad uđu u sobu (VIDEO)

Priznaje da od puberteta ne može bez preverzija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Možda je preterano reći da je poznaje cela svingerska scena u Velikoj Britaniji, ali za baku Šioban (67) svakako tamo zna veliki broj ljudi iz tog miljea.

Kako i ne bi kad je žena bukvalno na svim važnijim orgijama i svingerskim zabavama u poslednjih petnaestak godina.

Baka danju drži cvećaru, a noću navlači crveni seksi kostim i štikle sa visokom petom i ide na “specijalne” žurke. Kako joj je dosadilo da joj drugi diktiraju tempo i određuju kada će biti orgije, Šioban je vremenom krenula i sama da ih organizuje i to vrlo uspešno.

Posao u cvećari omogućava joj da upozna veliki broj mlađih muškaraca, pa i onih koji su tek prešli dvadesetu godinu. Oni su joj i najprivlačniji.

“Volim mlado muško ‘meso’. Oni se ne bune zbog toga kako ih doživljavam, a ja sam oduševljena. Dosadilo mi je u životu da imam jednog ljubavnika i to starijeg koji bez ‘vijagre’ ni ne može više ništa. Ovi momci su poput pastuva! Ne možeš ih zaustaviti. Samo, pre ulaska u krevet s njima postoji test koji moraju da prođu sa mnom. Kako ne prihvatam više one sa malim polnim organima, moraju da mi pokažu kakvi su u erekciji. Ako mi se tu dopadnu, prolaze dalje”, priča ova neobična baka.

Interesantno, većini muškaraca ni ne kaže da je test veličine, odnosno dužine zapravo samo ulaznica za svingerske zabave.

“Posle seksualnog kontakta sa mnom vodim ih u druge sobe koje su namenjene za orgije. Većina se ne buni, naprotiv. Iznenade se jer misle da će ljubav voditi samo sa mnom, ali na kraju završe sa 4-5 žena u krevetu. Pa, koji bi to muškarac odbio”, konstatuje Šioban.

Snimak koji gledate načinjen je pre pandemije COVID-19, tako da je i ova baka morala da se adaptira novonastaloj situaciji, te je ukinula orgije i svingerske zabave. Ne i pojedinačne susrete sa mlađim muškarcima.

Gost restorana je pljesnuo po zadnjici: Rešila da ga nauči pameti i totalno mu UNIŠTILA život



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Babetina se šlepa uz mlađe devojke.Moraš nju da "pređeš" da bi se dočepao kvaliteta.

    Odgovori

Ostavite komentar