Američka vojska ima Samsung telefon o kojem možemo samo da sanjamo (VIDEO)

Svaki segment uređaja dizajniran je za maksimalnu praktičnost i izdržljivost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / DELIL SOULEIMAN / AFP / Profimedia

Porodica Samsungovih pametnih telefona Galaxy S20 ima posebnog člana, koji nije dostupan na slobodnom tržištu, već samo pripadnicima američke vojske.

Reč je o modelu Galaxy S20 Tactical Edition kreiranom da se integriše s brojnim podacima, uključujući i onima sa vojnih dronova, radija i GPS-sistema.

Testiran na terenu

Svaki segment ovog Android uređaja dizajniran je za maksimalnu praktičnost i izdržljivost. Za razliku od civilne verzije, Galaxy S20 TE ima poboljšanu enkripciju, te mogućnost komunikacije izvan mreže. Vojnici ga mogu koristiti bez skidanja taktičkih rukavica.

Model je baziran na ranijoj verziji S9 pametnog telefona, a iz Samsunga tvrde da predstavlja “značajno unapređenje u segmentu taktičke mobilnosti“, prenosi portal Zimo.

Galaxy S20 TE testiran je na terenu, a proizvođač tvrdi da je to jedini uređaj koji je vojsci potreban za “planiranje i uvežbavanje misija, kao i za svakodnevnu upotrebu“.

Mobilni telefon dostupan je isključivo na tržištu SAD i to preko vojnih distributera. Dakle, civili mogu samo da maštaju o njemu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar