Za nastradalog migranta kovali STRAŠAN scenario: Ovako su mislili da operu ruke od UBISTVA

Policija uhapsila azilante iz Alžira i Libije zbog sumnje da su nasmrt izboli zemljaka i pokušali da fingiraju da je stradao u udesu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Policija uhapsila azilante iz Alžira i Libije zbog sumnje da su nasmrt izboli zemljaka i pokušali da fingiraju da je stradao u udesu.

Telo migranta, starog oko 30 godina, pronađeno je preksinoć na kolovozu preko puta Geneks apartmana na Novom Beogradu, a Libijac J.M. (30) i Alžirac M.M. (24) , uhapšeni su 12 sati kasnije zbog sumnje da su počinili zločin!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo u utorak kasno uveče, a telo stradalog otkriveno je oko jedan sat iza ponoći.

Mislili da je pregažen

– Prolaznici su na kolovozu videli leš i pozvali su policiju misleći da je mladić pregažen. Međutim, po dolasku na Novi Beograd, policajci su primetili da on ima brojne povrede na glavi, rukama, leđima i grudima. Mladić je bio pretučen i isečen nožem – objašnjava izvor iz istrage i dodaje da je policija počela detaljnu pretragu terena.

Ubrzo su ušli u napuštenu zgradu, koja se nalazi u blizini mesta na kom je migrant nađen mrtav. Tamo je nađena lokva krvi, a zatečena su i trojica azilanata. Oni su odmah privedeni i saslušani i ispostavilo se da je mladić ubijen u zgradi, a da je telo potom izbačeno na ulicu – kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, kockice zločina poklopile su se kad su pregledani snimci sa sigurnosnih kamera.

– Zabeleženo je kako dvojica muškaraca iz žbunja iznose leš i bacaju ga na ulicu. Pretpostavlja se da su mislili da će tako prikriti zločin i da će proći nekažnjeno, jer su hteli da izgleda kao da je momak nastradao u saobraćajnoj nesreći – objašnjava izvor.

Kako kaže, motiv krvavog ubistva još uvek nije sa sigurnošću utvrđen.

– Pretpostavlja se da su se migranti međusobno posvađali i potukli, a da su uhapšeni izvukli nož i iskasapli sunarodnika. Moguće je da su se posvađali zbog novca ili zbog nekog ličnog sukoba – dodaje izvor iz istrage i podseća da se juče ujutru prvo čulo da je uhapšen migrant sa nadimkom Hamza.

Sakrili se od nevremena

Policija je satima vršila uviđaj u napuštenoj zgradu, a zaposleni u okolnim objektima rekli su da su po dolasku na posao videli policiju.

– Migranti koji su nekad živeli na potezu oko Železničke stanice počeli su da prelaze na Novi Beograd i kriju se po napuštenim zgradama. Verovatno ih je jučerašnje nevreme nateralo da se sakriju ovde – pričaju zaposleni:

– Oni ne bi smeli da budu tu, ali primećujemo da noću ulaze i spavaju u toj zgradi.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar