Otac uhvatio muškarca u ćerkicinoj sobi: Prebio ga na mrtvo ime, a u policiji ga šokirali ODLUKOM (VIDEO)

U glavi je, dok je udarao uljeza, imao samo jednu misao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/MGN

Ismael Kasijas iz Koveta okruga u Džordžiji, nalazi se u pritvoru posle kojeg će pred sud kako bi odgovarao za napad na nepoznatog dvadesetogodišnjeg momka.

Kasijas je jedne večeri u sobi 14-godišnje ćerke zatekao nepoznatog momka kako leži na krevetu. Momak je pokušao da pobegne ali ga je besni otac sustigao i počeo da ga snažno udara i davi.

Ne samo što mu je izbio nekoliko zuba unakazivši mu lice, već je, dok je momak bežao po dvorištu, od supruge tražio da mu donese pištolj kako bi ga ubio!

Policija se u međuvremenu pojavila na mestu incidenta i uhapsila je oca koji od besa nije znao gde se nalazi. Pritvoren je zbog napada na momka i biće mu suđeno. Ta odluka je jako pogodila celu porodicu, naročito oca, koji je govorio tada u afektu, tražeći pištolj, kao i da nije zaista imao nameru da ubije momka, već samo da mu pripreti za ceo život.

Ovaj slučaj potresao je Džordžiju pošto otac može na nekoliko godina u zatvor (najduže na 12), a želeo je da izbaci uljeza iz kuće.

Ćerka je posle napada na momka rekla da ga je jednom u životu videla i da je on ušao kroz prozor u njenu sobu. Rekla je da je osećala strah od njega, ali nije zvala oca u pomoć, misleći da sama može da istera lokalnog problematičnog tipa napolje. Naglasila je da ništa s njim nije imala niti bi imala. Nakon što su je policajci pitali da li je otac prema njenom mišljenju preterao, rekla je da nije sigurna.

Rekla je i da otac nikad pre nije bio nasilan, već mu je ovde pao mrak na oči jer je čuo nepoznat muški glas u mojoj sobi.

Gde se dogodila podela mišljenja u javnosti, pa i u samoj policiji?

Zbog pištolja. Da se sve završilo na tuči i izbacivanju napolje, Ismael bi bio samo novčano kažnjen. Ovako, imao je nameru da mladića liši života.

U Koveta okrugu mnogi žitelji već su potpisali peticiju da se otac pusti na slobodu jer je reagovao kako bi svaki brižni otac uradio, s tim što mnogi misle da je fizički preterao, zbog čega ga samo treba novčano kazniti.

Šta vi mislite?

Žena primetila da muž svaki put posle rada u garaži želi “ono” s njom, a onda je otkrila SUROVU istinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar