Kočija, most, kaubojka…Vrele POZE za one koji su dovoljno FLEKSIBILNI i koji vole da VEŽBAJU

Razgibajte se i spremite se na nešto potpuno novo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/master1305

Ukoliko želite da poboljšate vaše seksualno umeće i znanje, a istovremeno ste “ludi” za vežbanjem i teretanom, vreme je da nadogradite gradivo.

Ne treba da brinete, jer ćete sada saznati koje su to najvrelije poze za najrazgibanije među nama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ima mnogo toga što još niste otkrili…

1. Misionarska poza sa nogama u vazduhu

Iako su svi upoznati sa misionarskom pozom za seks, ova je “nadograđena” za avanturiste i za one divljeg duha. Dok vaš partner leži na vama, sve što treba da uradite je da dignete obe noge što više u vazduh i prepustite se uživanju, piše timesofindia.com.

Foto/Freepik/cookie_studio

2. Kaubojka

Kod ove poze, muškarac leži potpuno ravno na zemlji, sa pomalo razdvojenim nogama, a žena leže preko svog partnera. Uz osećaj kontrole koji sada žena preuzima, ovo može da bude vrlo zanimljivo seksualno iskustvo.

3. Most

Ukoliko ste navikli da u teretani izvodite “most”, ovo je odlična poza za vas. Počnite kao sa misionarskom, ali onda savijte svoje noge u kolenima na takav način da vam stopala skroz dodiruju pod. Izdignite svoje kukove u poziciju “mosta”, a zatim polako obgrlite svog partnera nogama oko vrata i nastavite sa magijom.

Foto/Freepik/pressfoto

4. Kočija

Naredna poza je nešto intenzivnija. Naime, ovaj položaj tokom seksa zahteva veliku fleksibilnost žene i veliku snagu mišića muškarca. Dok žena leži na leđima, muškarac koji uspravno stoji, uzima njene noge, tako da se ona delimično podiže sa sve kukovima iznad zemlje, tako da su njegovi kukovi u ravni sa njenim.

5. “Doggy style” u uspravnom položaju

Iako su mnogi upoznati sa “doggy style” pozom, za one najrazgibanije i one koji vole izazove možda će biti interesantno rađenje ove poze dok stojite. Stanite jedno naspram drugog, a onda neka se fleksibilnija osoba među vama okrene naglavačke. Ova poza može da bude idealna za one koji redovno praktikuju jogu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar