Zavisnicima od putovanja nije lako: Češaćete se po glavi kad čujete na šta trenutno daju po 150 evra

Leto im najteže pada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/frank2016wang

Kad vam neko kaže da navedete narod za koji mislite da je razmažen, svakako bi vam na pamet pale prvo razvijenije evropske države, uz recimo Amerikance.

Teško da biste se setili recimo…Tajvanaca. A oni su, sudeći prema nekim statistikama i parametara trenutnog uklapanja u “korona” stvarnost – najrazmaženiji.

Tajvan je zato kao država primoran da nastavi da udovoljava svojim stanovnicima željnim putovanja nudeći novo iskustvo – let bez odredišta, prenosi CNN.

Nakon ponude u kojoj su se u julu Tajvanci na aerodromu Songšan mogli da se prijave i ukrcaju na prizemljene avione, jedna avio kompanija otišla je korak dalje i nudi let bez odredišta.

EVA Air, jedan od najvećih tajvanskih avio-prevoznika, ponudio je 8. avgusta na Dan očeva let kako bi zadovoljio potrebe za putovanjima.

Let traje oko tri sata i polazi iz aerodroma Taojuan u Tajpeju i potom se vraća na isto mesto. Ako bude vedar dan putnici će moći iz vazduha da vide atrakcije poput ostrva Guišan i slikovitu obalu Huadong, kao i obližnja ostrva.

Karte u ekonomskoj klasi koštaju oko 150 evra i prve ture već su planule!

Majka ćerku svaki dan LIŽE i masira: Perverzan odnos izluđuje muškarce, evo ŠTA traže od njih (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, CDM, ddl.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar