Isidora je verovala da je samo jedna stvar okidač za dobijanje bolesti koju je imala: Nema čarobnog leka

Sve žene koje je sretala sa istom dijagnozom imale su jednu zajedničku stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Književnica Isidora Bjelica preminula je danas u 52. godini nakon višegodišnje borbe sa kancerom…

Isidora je bolovala od raka jajnika, a bolest joj se vraćala čak četiri puta. Ona je verovala da je za dobijanje ovakve bolesti okidač stres, što je svojevremeno i govorila u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kancer je hronična bolest ja znam da meni borba tek sledi, da se bolest ne vrati. Moji lekari su vrištali kada smo saznali. Nema čarobnog leka, svaki kancer je drugačiji”, kazala je 2016. godine, pa dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

Količina mentalno poremećenih koja se kači po ovim mrežama sa raznim zahtevima/ izjavama – svojim potpuno toksičnim uverenjima i potrebama govori koliko je važno da se vratimo u intuiciju a istovremeno da naučimo da prepoznamo programe straha i ludila i patologije da ne bi bili njihove žrtve! Zato je program #zadaviprincezuusebi toliko bitan da biste dobili emotivnu edukaciju i samim tim i zaštitu od sopstvene naivnosti -da vas “fino vaspitanje” ne bi sprečilo da kažete jedno – visoko kvalitativno NE svima onima koji se kriju iza svojih lažnih uloga dušebrižnika- tako manijak često glumi empatu, satanist vernika – neprijatelj – prijatelja – zlonameran – dobronamernog – ….lako ih je prepznati uglavnom seju mržnju, a misle da su izvor svetla – seju strah,a misle da su ljubav – ugroženi su od ovog i onog – zahtevni su i misle da su merilo dobrog – na zalost mnogo je više ozbiljno poremećenih sa dijagnozama nego što smo svesni – primarna emotivna edukacija znači naučiti prepoznati psihopatu – emotivnog pljačkaša i vandala – zaštite svoj život na vreme ——sve info na [email protected] – #zadaviprincezuusebi @josvoyage

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

“Ja sam bila na potpuno sirovoj hrani i moj kancer je progradirao a neki su se izlečili na taj način. “Low carbs (engl. hrana sa malo ugljenih hidrata)” je najbolja terapija. Ne hrane proteini i meso kancer, nego šećer. Aditivi, stres zagađenost, ja na ulici kada sretnem žene sa istim dijagnozama, ja se šalim, niko od nas nije pušio, nije pio, zdravo se hranio, ali imamo jednu zajedničku stvar – sve smo doživele velike tuge, stresove. Ako mene pitate šta je okidač, to je velika tuga, stres, razočarenje, a oko toga niko ne radi”, govorila je Isidora.



Izvor: Objektiv.rs, Superzena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar