Vozači oprez: Na putevima širom zemlje obavljaju se radovi, evo gde su sve izmene

Dat je spisak alternativnih puteva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AMSS

Putevi Srbije saopštili su da se na Obrenovačkom putu, na deonici Ručka – Duboko danas do 17 sati izvode radovi na redovnom održavanju asfaltnih zastora, zbog čega se vozila neizmenično propuštaju.

Na auto-putu Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka. Radovi će trajati do 31. avgusta, a saobraćaj se zbog njih odvija dvosmerno, na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi.

Na petlji Leskovac centar u blizini mesta Pečenjevce od sutra do 15. avgusta obavljaće se radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, sa naizmeničnim propuštanjem vozila od 7 do 15 časova svakog dana.

Alternativni putni pravac je auto-put E-75 petlja Vlasotince.

Kilometar pre isključenja za Obrenovac na auto-putu Ub – Obrenovac od 7 do 16c časova izvode se radovi na postavljanju zvučno izolacionih zidova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka tokom 24 časa, jer će ostajati postavljena saobraćajna signalizacija i nakon 16 časova.

Na deonici auto-puta Sremska Mitrovica-Ruma, iz smera Rume ka Sremskoj Mitrovici, zbog radova na pojačanom održavanju saobraćaj se odvija dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta.

Na auto-putu Vladičin Han – Grdelica, u blizini petlje Predejane, zbog oštećenja dilatacije na mostu u smeru ka Nišu postavljena je privremena saobraćajana signalizacija i saobraćaj je preusmeren u voznu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar