Poljak poslao supruzi fotografije iz Hrvatske, pa nestao: Traže ga već drugi dan

Pretražen je zapadni deo i vrhovi Biokova na visini oko 1.600 metara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Facebook/GSS Stanica Makarska

Hrvatska gorska služba spasavanja traga za stranim državljaninom na Biokovu, a pripadnicima makarskog HGSS-a u subotu su na ispomoć došli i pripadnici HGSS-a iz Splita i Dubrovnika.

“Na terenu je 36 ljudi, vreo je dan, jedan od najtoplijih ove godine, što otežava celu situaciju”, rekao je za Hinu načelnik HGSS-a Makarska Ante Kukavica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U toku je potraga za stranim državljaninom kojem se gubi trag od petka 31.07.2020. u 15:00 sati, a poslednja poznata lokacija nestale osobe je predeo između Bukovca i Sv. Ilije. U trenutku nestanka osoba je imala sportske helanke, belu majicu, plavo belu kapu i sportski sat na ruci.”

U slučaju da posedujete informacije o njoj, ili ste planinar koje se susreo s osobom, obavestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 112 ili 00385912130112. Takođe, informacije možete dostaviti i putem naše stranice – objavio je HGSS na svojim stranicama.

Letačka posada 395. eskadrile transportnih helikoptera HRZ-a već drugi dan zajedno s pripadnicima HGSS-a učestvuje u potrazi za nestalim stranim državljaninom na Biokovu, izvestili su u subotu popodne iz MORH-a.

Pretražen je zapadni deo i vrhovi Biokova na visini oko 1.600 metara.

U tijeku je potraga za stranim državljaninom kojem se gubi trag od petka 31.07.2020. u 15:00 sati, a zadnja poznata…

Posted by HGSS Stanica Makarska on Субота, 01. август 2020.

Ista posada helikoptera Mi-8 MTV1 je i juče učestvovala u potrazi sve do kasnih noćnih sati.

“Strani državljanin je s planine supruzi poslao nekoliko fotografija, no već se neko vreme ne javlja. Zabrinuta supruga inicirala je potragu”, rekao je Ante Kukavica za medije.

Kako navode hrvatski mediji, reč je o Poljaku.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar