Moderne i šik, a tako udobne: KAPRI PANTALONE, letnji model za svaku priliku (FOTO)

Bermude koje pristaju svakoj građi i veoma lake za kombinovanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Screenshot/Instagram/sequincinderella/ardesia.abbigliamento

Još od davnih pedesetih godina prošlog veka, kada su se zvanično pojavile kao “in” model pantalona, kapri bermude, omiljen su modni izbor žena svake sezone.

Lako se kombinuju i odgovaraju svakoj građi samo ako izaberete odgovarajući model.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako neke dame smatraju da im kapri pantalone ne pristaju, pogotovo ako su niže, istina je da je dužina nogavica jedan od presudnih faktora za izbor savršenog kroja.

Bilo da birate slim modele ili elegantnije sa džepovima, dovoljno je da ih uparite sa laganom košuljom ili lepršavom bluzom i da izgledate poput pravog modnog znalca.

Za one koje vole retro fazon, slim kapri sa visokim strukom i upečatljivim kaišem, naglasiće figuru peščanog sata, pogotovo uz visoke potpetice.

 

View this post on Instagram

 

#sceneryscloset #sequined #capripants #capris #pants #sequinedpants

A post shared by scenery (@sceneryscloset) on

Igrajte se izborom materijala i odaberite neki svetlucavi komad koji možete da ponesete čak i u grad ili za neki romantični izlazak.

 

View this post on Instagram

 

Capri pants ?. WhatsApp 3105619198, www.adrianacapasso.com

A post shared by Adriana Capasso Fashion Dsg (@adrianacapassocr) on

Za one odvažnije, sjajan je izbor kombinacija istih ili sličnih dezena. Tačno je da ovakve kombinacije ne može svako da iznese, ali kad nađete ono što vam odgovara, garantujemo da će se za vama svi okretati.

Kapri pantalone sa falticama, idealan su izbor i za poslovna izdanja. Zašto ne biste bile šik u kancelariji i tokom vrelih, letnjih dana?

Nude elegancija pristaje gotovo svakom tenu. Ovakve modele lako možete poneti i uz papuče, pogotovo ravne modele sa retro notom.

 

View this post on Instagram

 

You make me smile. ? http://liketk.it/2OF0B #liketkit @liketoknow.it

A post shared by KARLA JORDAN (@karla_jordan3) on

Divno se kombinuju i sa patikama, a idealne su za prohladne večeri.

Lako ćete sakriti nesavršenosti snažnijim dezenima. Lepršava duža tunika, sakriće problematiku stomaka i učiniti da izgledate vitkije.

Poslednjih godina, posebno su popularni modeli sa širokim nogavicama. Vizuelno će stanjiti noge, pogotovo uz sandale sa višim potpeticama.

I naposletku, čak i za one koji vole sportsku eleganciju, mogu se naći kapri pantalone od prozračnijih materijala. Modeli koji su bliži trenerkama lako će se kombinovati uz bilo kakvu sportsku majicu ili patike, tako da je samo na vama da izaberete ono što vam se najviše dopada.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar