Najluđe padanje ispita ikada: Polagala od kuće, a onda joj je ĆUFTA pala na tastaturu i dogodio se haos!

Ima li većeg malera od ove devojke?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/slee

Brucoškinja Univerziteta u Džordžiji Sem Li podelila je sa pratiocima na Tviteru bizarnu priču koja se tiče njenog polaganja ispita iz ekonomije.

Sem je, kao i ostali studenti zbog koronavirusa polagala ispit od kuće. Morala je da se uloguje u sistem fakulteta i odgovara na pitanja. Imala ih je 20 i planirano je da ispit traje 60 minuta.

Kako se spremala za ispit a traljavo je počela, počela je da se nervira. Odgovorila je na 6 pitanja, a onda je počela od muke da se šetka po stanu. U jednom momentu otišla je do kuhinje da pojede na brzinu sendvič koji bi joj dao energiju za nastavak ispita.

Neverovatno, ali ćufta iz sendviča pala je na najgore dugme na tastaturu, pa se automatski izlogovala iz sistema na fakultetu BEZ mogućnosti da se ponovo uloguje do kraja ispita.

Kako nije verovala u sebe, digla je ruke smejući se baksuzluku. Međutim, narednog dana dobila je odgovor profesora – na sva pitanja odgovorila je tačno i da je od preostalih 14 odgovorila do kraja na samo još 5 tačno, dakle da je imala više od 50 odsto tačnih – prošla bi ispit.

Narodski rečeno, pojela se živa. Ili ju je ćufta “pojela” za ručak.

Kovidiot na delu: Odbila u restoranu da stavi masku, na kraju je uradila nešto NAJODVRATNIJE (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar