OBJEKTIV SAZNAJE

Heroin u MASKI, policija razbila staklo i izvlačila ih iz kola: Detalji hapšenja glumca Branka Vidakovića

Pretresom pronađeno više od 30 grama heroina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Youtube

Glumac Branko Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog droge, saznaje Objektiv.

Policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazi heroin. On, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ulazi u automobil marke “Ford”.

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. kreće naglo unazad i tom prilikom udara u drugo vozilo, nakon čega se zaustavlja. Pošto je odbio da otvori vrata od automobila policajac je slomio staklo na vratima i uspeo je da ga izvuče iz kola.

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu stavio tri kesice sa oko deset grama heroina. Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, u kojoj se nalazilo više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više pet grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Bas cudno!?Sta god da urade ljudi,zene iz tih slojeva,pod garanciju stoji:"Glumac,glumica,igrac,zvezda,legenda,voditeljka,voditelj,trener,trener legenda,legenda Holivuda i muda...."....Ostavimo za sada,legendarne novinare,reportere,volontere,vodje klanova,navijaca i uvijaca....Politicare,politicarke,tabadzije,kostolomce...Bitange i kabadahije su posebna rasa....Kada to isto,neznam iz kojih pobuda se covek upusta u to?Nemojte sa parama!Mora biti i nesto vise,jace!Dakle,to isto uradi,recimo,radnik!Gedza,Dzudza.Fantastican,savrsen u svom pozivu!U naslovima,onda,stoji:Majstor Majstorovic,uhapsen zbog dilovanja...A po zanimanju je radnik na radnom mestu...U podnaslovu,jel.Pitam Vas,sve Vas koji imate posebnu!"SLOBODU"!Ko su gore navedeni?I zasto su oni iznad ovog genijalca u svom pozivu?Jos jednom!Zasto je vrhunski mehanicar...Manje od prosecnog glumca,koji ne radi nista drugo,nego glumi tog,bas tog,majstora???I zasto je on pred zakonom-GLUMAC?Gde je razlika izmedju Dzudze i GLUMCA???I odakle mu pravo da glumi Dzuleta???Pa se to onda jos naziva i umetnoscu!!!Cuj "glumac" sa "simptomima" BITANGE I PROBISVETA?

    Odgovori

Ostavite komentar