Koja je prosečna DEBLJINA muškog polnog organa, koji narod ima NAJVEĆI obim, a kakav žene odobravaju?

Mnogim ženama je ova karakteristika važnija od dužine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Mnoga istraživanja pokazuju da ženama nije toliko bitna dužina penisa kod muškarca, koliko njegova tehnika, ali i debljina!

Zato je obim muškog polnog organa karakteristika koju žene u velikom broju slučajeva najviše zanima.

Studija Univerziteta u Indijani u kojoj je učetvovao 1.661 muškarac pokazala je da prosečan obim iznosi 12,2 centimetra.

To isto istraživanje je utvrdilo i da je dužina najmanjeg mogućeg penisa u proseku 4 centimetra, dok dužina najvećeg iznosi 26 centimetara.

Foto/Pixabay.com

 

Kao nezadovoljavajuć rezultat označen je penis manji od 12.7cm dužine, i obima manjeg od 11.4 ili većeg od 19 cm.

Drugo istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu Kalifornija, gde je 41 žena pogledala i opipala niz 3D modela penisa. Raspon veličine bio je od 10 cm dužine i obima 6cm do 21,5 cm dužine i obima 17 cm.

Od ispitanica je zatraženo da odaberu koji bi od 33 modela najradije odabrale kad je reč o seksu za jednu noć, a koji model bi odabrale kao idealan za stalnog partnera.

Za avanturu za jednu noć žene su odabrale penise većeg obima, ali kada je reč o dužini, nije bilo razlike između onih koje su odabrale za jednonoćnu avanturu i za stalnu vezu.

Foto/Pexels.com/ W R

Istraživanje koje je podeljeno na sajtu everyoneweb.com je prikupilo podatke iz  123 zemlje sveta o debljini muškog polnog organa.

Francuzi su narod koji, prema ovoj studiji, vodi sa 13,63 centimetra u erekciji, Holanđani imaju 13,55, Nigerijci 13,40, Danci 13,26, a Australijanci obim od 13,22 centimetra.

Srbi su na dosta visokom 17. mestu sa 12,98, dok su Hrvati dva mesta ispred Srbije, mada je u pitanju razlika od samo 0,1 milimetra.

Na neslavnom poslednjem mestu se nalazi Turska, sa svega 8,89 centimetara obima. Pretposlednji su Portugalci sa 9,39 centimetara, a treći odnazad su Turkmenistanci sa 9,65 centimetara u obimu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Mislim da malo seru sto se tice duzine ,nmda se ne hvalim al meni je 16.5 a verovatno ima vecih kod nas , aovi sto kazu da je 13 verovatno su kinezima u srbiji merili. Moram ovde da k9mentarisem nece da mi objave komentar

    Odgovori
  2. Duda53 ja ipak mislim bez puno diskusije , da je za svaku odraslu a i mladju zenu naj bitniji dubok Dzep i debljina novcanika . To je ono sto zadovoljava a nikako od 12 do 26 cm.

    Odgovori

Ostavite komentar