Nikada to ne bi priznali, ali ove 3 poze muškarci baš NE VOLE!

Svako ima svoje omiljene poze u seksu, ali ima i onih koje malo muškaraca zaista voli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Verovatno mnogi smatraju da muškarci uživaju u svakoj pozi za seks, ali, ako bi odnos mogao da prođe bez ova tri položaja, svakako se ne bi bunili.

Glavni problem je neudobnost koju ovakve poze stvaraju, što onda ume da iziritira mušku populaciju, pa i da ih navede da zamrze određene položaje.

Naravno, retko koji muškarac će to i priznati jer ne želi da pokvari svoj imidž “mačo mena”.

Ove tri poze su muškarcima definitvno na dnu liste omiljenih:

Foto/Pexels.com

1. U kadi

Mnogi muškarci smatraju seks u kadi izuzetno neprijatnim. Za početak, tesno je, tvrdo i klizavo, ali ne tamo gde treba, jer voda baš i nije dobar lubrikant.

Ako previše uronite, udavićete se, a ako je “on” previsoko, neće ići sve baš kao što bi trebalo. Tuš kabina? Skoro isto, osim što još možete da proletite kroz staklo.

Foto/Pexels.com/ Ana Maria Moroz

2. Stojeći položaj

Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Kada se u filmu želi da prikaže najstrastveniji seks, on je obavezno prisloni uz zid.

Mislimo da žene u tom slučaju nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali ona od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremnost.

Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića, a kako vreme prolazi to postaje sve teže i teže.

Foto/Freepik

3. Kašika poza

Ženama je možda teško da u to poveruju, jer je ova poza njima često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Ipak, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno.

Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i da uživaju u pogledu na partnerku (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi ne može baš dobro da se vidi sve što bi trebalo.

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar